Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση για τα Κέντρα Υγείας Ναυπάκτου και Ανω Χώρας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Ναυπάκτου και Άνω Χώρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, παρουσία της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ.

Σε αυτή ετέθησαν τα προβλήματα των δύο μονάδων υγείας, και ζητήθηκε από τη δ/νση η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους.


Συγκεκριμένα ετέθη η έλλειψη προσωπικού, το κτιριακό ζήτημα, το πρόβλημα της γεννήτριας, η θέρμανση, οι πρόσθετες αμοιβές εργαζομένων και ιατρών. Ζητήθηκε η ένταξη προσωπικού και η πρόσληψή του για να λειτουργούν τα εργαστήρια 7 ημέρες την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για το θέμα του αμιάντου ο διοικητής έδειξε θετικός και είπε θα επιληφθεί του ζητήματος ο ίδιος, ώστε να προχωρήσει άμεσα από το δήμος που είναι φορέας υλοποίησής του έργου με 140 χιλ ευρώ και χρηματοδότηση από την 6η ΥΠΕ.

Ο Διοικητής δεσμεύτηκε την επόμενη εβδομάδα Τεχνική Υπηρεσία να επισκεφθεί Τα κέντρα Υγείας Ναυπάκτου και Άνω Χώρας και να καταγραφούν τα προβλήματα των κτιρίων.

Όπως τόνισε δεν είχε κανένα έγγραφο από την διεύθυνση του Κέντρου Υγείας, που να επισημαίνει τα προβλήματα και να δίνει λύσεις. «Οι απαντήσεις του Διοικητή θα κριθούν με βάση τις υλοποιήσεις των θεμάτων που συζητήθηκαν σε σύντομο χρόνο» κατέληγε η σχετική ανακοίνωση.

https://www.emprosnews.gr/

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button