Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για ΔΠΦΠ: “Δεν μπορούν οι φοιτητές να βρίσκονται σε μία διαρκή ομηρία”

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο. Σε αυτή μεταξύ άλλων τονίζεται ότι “δεν μπορούν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους να βρίσκονται σε μία διαρκή ομηρία, ενώ η ενδεχόμενη κατάργηση της σχολής οδηγεί σε υποβάθμιση των σπουδών και των πτυχίων τους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για μια ακόμη φορά γίνεται μάρτυρας των διαμαρτυριών των φοιτητών του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και συνάμα της προχειρότητας που το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Υπουργείο Παιδείας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ζήτημα.

Οι αλλαγές που δρομολογούνται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό μας δεν λύνουν το ζωτικότερο πρόβλημα της συγκεκριμένης σχολής και των φοιτητών της που δεν είναι άλλο από την απουσία επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Δεν μπορούν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους να βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία, ενώ η ενδεχόμενη κατάργηση της σχολής οδηγεί σε υποβάθμιση των σπουδών και των πτυχίων τους.

Το ΤΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στα αιτήματα των φοιτητών και θα συζητήσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button