Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

ΤΕΙ: Αντιδράσεις της “Πανσπουδαστικής” στο Μεσολόγγι για τις καταργήσεις Τμημάτων

Σε μαζική παρουσία των φοιτητών στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Μεσολογγίου καλεί η Πανσπουδαστική.

Η φοιτητική παράταξη κάνει λόγο για κατάργηση των Τμημάτων διοίκησης και λογιστικής και καταγγέλλει την στάση της πλειοψηφίας της ΠΑΣΠ απέναντι στις αλλαγές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνάδελφε – συναδέλφισσα την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προωθεί το νομοσχέδιο για την ανωτατοποίηση του ΤΕΙ που στην ουσία καταργεί τα τμήματα της διοίκησης και της λογιστικής καλούμε να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας που πρώτη δύναμη είναι η ΠΑΣΠ και κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Δεν θέλουν να κάνουν ούτε τα βασικά, δηλαδή να συνεδριάσει έστω και την ύστατη στιγμή, έχει μεγάλες ευθύνες που ο σύλλογός μας βρίσκεται σε απάθεια. Καλούμε κάθε συνάδελφο να βγάλει τα συμπεράσματά του όλη αυτή την χρονιά που βρίσκεται η ΠΑΣΠ, να γυρίσει την πλάτη σε δύναμη συμβιβασμένη με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και την απάθεια που θέλει να επιβάλει στο σύλλογο.

Καλούμε κάθε συνάδελφο που δεν ανέχεται πια να αποφασίζουν για εκείνον χωρίς εκείνον που τον θέλουν θεατή σε όλη αυτή την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι σχολές μας, που δεν μασάει σε κεράσματα και πάρτυ, σε εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, που θέλει κάτι να αλλάξει, που θέλει να σπουδάσει χωρίς εμπόδια να συστρατευθεί και να στηρίξει την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) στις επερχόμενες εκλογές 10 Απρίλη.

1)Καλούμε κάθε συνάδελφο στις 20 Μάρτη στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ στις 19.00 και επίσης :

2) Στο Συλλαλητήριο στις 21 Μάρτη και ώρα 11.30 στην Πλατεία Γεωργίου που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.”

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button