ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Τέσσερις συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Πλούσιο ήταν το χθεσινό αστυνομικό δελτίο σε Αγρίνιο και Βόνιτσα, με πολλές συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 37χρονος Ρομά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας η οποία προέβλεπε ποινή φυλάκισης τριών ετών και πέντε μηνών για παράβαση του ΚΟΚ, όπως και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου η οποία προέβλεπε ποινή φυλάκισης 69 μηνών για αντίσταση, διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών, απειλή κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.


Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 31χρονος Βούλγαρος ο οποίος είχε κλέψει το αυτοκίνητο 59χρονης όπως και 350 ευρώ από την οικία της. Το αυτοκίνητο επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια, όμως τα χρήματα έκαναν “φτερά”.

Τα ξημερώματα στο Αγρίνιο συνελήφθη και ένας 30χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς έπειτα από έλεγχο που του διενήργησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σουγιάδες.

Τέλος, στη Βόνιτσα, συνελήφθη χθες το βράδυ ένας 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί:

• ποινή φυλάκισης 69 μηνών για αντίσταση, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, απειλή κατά συρροή, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, και
• τριών ετών και πέντε μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από οικία ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και το αυτοκίνητό της.

Σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button