ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δύο ακόμη τροχαία χθες στην Αιτωλοακαρνανία – Υπό την επήρεια μέθης οι οδηγοί

Δύο νέα τροχαία χθες στην Αιτωλοακαρνανία με τους οδηγούς να βρίσκονται υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόνιτσας συνελήφθη ένας 24χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματισμό.


Το τροχαίο έγινε στο 21ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας-Αστακού στις 17.48. Ο 24χρονος οδηγούσε Ι.Χ. το οποίο συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 43χρονος ο οποίος τραυματίστηκε και αρχικά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Λευκάδας και έπειτα στην Αθήνα στο ΚΑΤ.

Ο 24χρονος οδηγός συνελήφθη στο Νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και είχε μεταβεί μόνος του καθώς έπειτα από το τροχαίο είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του, το οποίο και εντόπισε η αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη 24χρονος για πρόκληση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη και επικίνδυνη οδήγηση

Ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ. φορτηγό υπό την επήρεια μέθης, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό της και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Αστακού, ο δράστης οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου , ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αττικής.

Ο δράστης αμέσως μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον σοβαρά τραυματία, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 24χρονος δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου είχε μεταβεί με ιδία μέσα και σε έλεγχο μέθης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας”.

Ακόμα ένα τροχαίο στο Παναιτώλιο

Στο Παναιτώλιο στις 22:15, συνελήφθη ένας 30χρονος οδηγός ενός φορτηγού, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο υλικών ζημιών και διαπιστώθηκε πως ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη και υπό την επήρεια μέθης οδήγηση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Παναιτώλιο Αγρινίου από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button