Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Δύο Βαλκανιονίκες για τον ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Taekwondo συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με έξι αθλητές στην αποστολή της ελληνικής ομάδας, κατακτώντας δύο μετάλλια και μια 5η θέση.

Για τους αθλητές με προπονητή τον Νίκο Κακαρελη ήταν το πρώτο τεστ σε αγώνες μετά το καλοκαίρι και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, τόσο στην τεχνική όσο και στην φυσική κατάσταση.


Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Δήμητρα Μπιτσικώκου που είναι μέλος της εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο στην Ισπανία. Η Μπιτσικώκου έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό λόγω τραυματισμού.

Χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε και η νεαρή αθλήτρια της ομάδας, Άννα Κουμουδη, η οποία έχασε την είσοδο της στον τελικό από παρατηρήσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Την 5η θέση κατέκτησε στην Ολυμπιακή κατηγορία των 57 κιλών γυναικών, η αθλήτρια του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας, Ρωμαλέα Μεσυνδιανου, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, χάνοντας την είσοδο της στα μετάλλια από παρατηρήσεις στο τέλος του αγώνα.

Τέλος, εξαιρετική εμφάνιση έκαναν και οι αθλητές Φαίη Καλτση, χάνοντας από ένα λάθος τακτικής στο τέλος του αγώνα, αλλά και οι Μιχάλης Μπετσικας και Ιωάννα Καπουτση, οι οποίοι πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν.

“Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή τους για τις εξαιρετικές διακρίσεις που έφεραν στην πόλη μας” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button