ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Βελόπουλος αντιγράφει Σταύρο Καμμένο!

Βομβαρδισμό από ερωτήσεις για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία έκανε σήμερα ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ασφαλώς και ελλείψει βουλευτή στην περιοχή.

Το μεγάλο φορτίο που έπεσε όμως στο γραφείο του( για έναν νομό που δεν τον ξέρει κιόλας) οδήγησε σε μια πρωτοφανή, αντιγραφή!


Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε ο κ. Βελόπουλος, σχετικά με ερώτηση που έκανε στην Βουλή για την τύχη των εγκαταστάσεων του παλαιού νοσοκομείου, έχει αντιγράψει ολόκληρη τη πρώτη παράγραφο από το αντίστοιχο δελτίο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας του Σταύρου Καμμένου!

Κι όχι όποια κι όποια παράγραφο αλλά εκείνη με το περισσότερο ζουμί! Εκεί που λέει για «άριστους και έτοιμους από καιρό»!

Δείτε τα δύο κείμενα και συγκρίνετε, το πρώτο είναι του Βελόπουλου και το δεύτερο το… ντόπιο, του Σταύρου Καμμένου.

1. «Οι ΑΡΙΣΤΟΙ και ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ αφού άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν επί τρείς μήνες το Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νίας χωρίς διοικητικό συμβούλιο, φιλονικώντας για το ποιά πεθερά, συμπεθέρα ή αδελφή θα πρέπει να διορίσουν εκεί αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αφού εγκατέλειψαν το καλοκαίρι του 2015 το κτίριο του παλαιού νοσοκομείου στη φθορά και τη λεηλασία, επανέρχονται τώρα και αδιαφορώντας πλήρως για το καθολικό αίτημα των κατοίκων του Δήμου για αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου , με την συγκεκριμένη ενέργεια του υπουργού υγείας να βάλουν ταφόπλακα στην προσπάθεια αυτή».

2. «Οι ΑΡΙΣΤΟΙ και ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ αφού άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν επί τρείς μήνες το Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νίας χωρίς διοικητικό συμβούλιο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αφού εγκατέλειψαν το καλοκαίρι του 2015 το κτίριο του παλαιού νοσοκομείου στη φθορά και τη λεηλασία, επανέρχονται τώρα και αδιαφορώντας πλήρως για το καθολικό αίτημα των κατοίκων του Δήμου για αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου , με την συγκεκριμένη ενέργεια του υπουργού υγείας να βάλουν ταφόπλακα στην προσπάθεια αυτή».

Ποια η διαφορά; Μία και μοναδική! Μόνο εκεί που λέει «φιλονικώντας για το ποιά πεθερά, συμπεθέρα ή αδελφή θα πρέπει να διορίσουν εκεί»! Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν ήθελε να υπεισέλθει σε προσωπικά ζητήματα με συμπεθέρες, ξαδέρφες κι αδελφές…

Σε κάθε περίπτωση πήγε η αντιγραφή… σύννεφο κι αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

η συντακτική παρατηρητική μονάδα

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button