sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα από ηλικιωμένη στο Παναιτώλιο

Θύμα απάτης έπεσε σήμερα το πρωί μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η 81χρονη βρίσκονταν στο σπίτι της στο χωριό, όταν δύο άγνωστοι άνδρες της χτύπησαν την πόρτα και της είπαν πως είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και πρέπει άμεσα να κοιτάξουν το σπίτι γιατί υπάρχει βλάβη.


Με τρόπο που δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί και απασχολώντας την άτυχη γυναίκα, κατάφεραν να της κλέψουν 500 ευρώ και κοσμήματα…

Οι άνδρες έφυγαν (πιθανά με Ι.Χ. αυτοκίνητο), με την ηλικιωμένη να αντιλαμβάνεται πως έχει πέσει θύμα απάτης και να ειδοποιεί την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να είναι εκείνοι που αναζητούνται για αντίστοιχα περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων στη Δυτική Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μόνο ημέρες, άγνωστοι απατεώνες,  έπεισαν το ζευγάρι ηλικιωμένων σε χωριό της δυτικής Αχαΐας, ότι το ρολόι της ΔΕΗ, γράφει πολύ και ότι θα έχουν πρόβλημα με τον λογαριασμό. Τους είπαν, ότι θα πρέπει να κατεβάσουν το γενικό, να ελέγξουν και τον πίνακα μέσα στο σπίτι, ενώ αυτό που θορύβησε τους ηλικιωμένους είναι όταν οι δράστες τους είπαν: «Σκεπάστε με ένα σεντόνι, ό,τι χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα έχετε, γιατί θα γίνει έκρηξη»! Αμέσως η ηλικιωμένη σκέπασε με ένα σεντόνι τα χρήματα (5.200 σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας) και βιβλιάρια καταθέσεων».

Ο ένας εκ των δύο δραστών, παρακολουθούσε τις κινήσεις της ηλικιωμένης ενώ νωρίτερα είχαν βρει τρόπο να απασχολήσουν τον ηλικιωμένο προκειμένου να μην καταλάβει τις κινήσεις τους.

Αφού άρπαξαν το σεντόνι, άρχισαν να τρέχουν προς το αυτοκίνητο και το έβαλαν στα πόδια.

Σε άλλο χωριό της δυτικής Αχαΐας, πριν από ένα περίπου χρόνο είχε σημειωθεί το ίδιο περιστατικό. Σύμφωνα με μάρτυρα, ένα αυτοκίνητο στάθμευσε έξω από σπίτι και δύο καλοντυμένοι κύριοι με φακέλους στα χέρια, βγήκαν από το αυτοκίνητο. Αφού «επιθεώρησαν» το χώρο, χτύπησαν το κουδούνι αλλά το γάβγισμα του σκύλου τους απέτρεψε.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και τη συσχέτιση των περιστατικών ενώ στην περιοχή του Παναιτωλίου και ευρύτερα, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button