BACK TO
TOP
Branding

Το πρώτο του ροζέ λάνσαρε το «Κτήμα Γεροβασιλείου»

Εµπλουτισµό της εµπορικής του «παλέτας», µε την προσθήκη δίπλα στις λευκές και στις ερυθρές οινικές επιλογές και εκείνης του ροζέ, που µέχρι τώρα έλλειπε από τη γκάµα του, επιχειρεί το «Κτήµα Γεροβασιλείου».

ktima-gerovasileiou-thessaloniki-DSC_3851-823x549

Λεωνίδας Λιάμης

198
0

Συγκεκριμένα, την οικογένεια των κρασιών Μαλαγουζιά και Avaton έρχεται να συμπληρώσει το πρώτο ροζέ κρασί του Κτήματος Γεροβασιλείου. Μετά από πειραματισμούς πολλών χρόνων, για πρώτη φορά φέτος, κυκλοφορεί το ροζέ του Κτήματος από Ξινόμαυρο. Η ποικιλία της Μακεδονίας εγκλιματίστηκε ιδανικά στο μικροκλίμα της Επανομής δίνοντας ένα ροζέ κρασί με έντονο αρωματικό χαρακτήρα και οξύτητα, που συνδυάζεται αρμονικά με καλοκαιρινές μεσογειακές γεύσεις και εξωτικές κουζίνες. 

Το φηµισµένο οινοποιείο από την Επανοµή Θεσσαλονίκης δεν έµεινε… ασυγκίνητο από την τάση για κατανάλωση ροζέ οίνων και, έπειτα από πολλούς πειραµατισµούς και πολυετή έρευνα, ετοίµασε τη δική του εκδοχή, την οποία θα «λανσάρει» στην αγορά τη ∆ευτέρα 12 Νοεµβρίου.

«Ως Κτήµα Γεροβασιλείου, είναι το πρώτο µας εγχείρηµα σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένα ροζέ κρασί από την ποικιλία ξινόµαυρο, που θα κυκλοφορήσει σε περίπου 20.000 φιάλες και απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές», τόνισε στην Agrenda ο ιδιοκτήτης του κτήµατος, οινολόγος, Ευάγγελος Γεροβασιλείου εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως το νέο προϊόν έχει τα εχέγγυα να κάνει πολύ καλή εµπορική καριέρα, καθώς υπάρχει ζήτηση.

«Μελετήσαµε συνολικά εννέα ποικιλίες και διαπιστώσαµε ότι το ξινόµαυρο υπερείχε όλων στα αρώµατα, στη φρουτώδη γεύση και στην οξύτητα», είπε και αποκάλυψε πως εδώ και 3 χρόνια έχουν φυτευτεί 43 στρέµµατα µε ξινόµαυρό για το σκοπό αυτό.

Την ίδια ηµέρα µε το ροζέ κρασί, θα κυκλοφορήσουν και οι φετινές λευκές ετικέτες, το Κτήµα Γεροβασιλείου από Ασύρτικο και Μαλαγουζιά και το µονοποικιλιακό Κτήµα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία