BACK TO
TOP
Branding

Η 3αλφα «έπαιξε μπάλα» προάγοντας την υγιεινή διατροφή

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., η ελληνική εταιρεία που εδώ και πάνω από 50 χρόνια προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές ό,τι καλύτερο δίνει η μάνα - γη σε ρύζια και όσπρια, συμμετείχε ως Επίσημος Χορηγός στο 4o Beach Soccer Stars που πραγματοποιήθηκε στο Rusty Cannon στην παραλία του Σχινιά, προάγοντας με αυτό τον τρόπο το δίπτυχο της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού.

3alfa_Beach_Soccer_Stars__2_

26
0

Στη φετινή  διοργάνωση ποδοσφαίρου άμμου για παιδιά, συμμετείχαν περίπου 950 αθλητές ηλικίας 8 – 18 ετών  από συνολικά 95 ομάδες και 28 ακαδημίες της Αθήνας. Στην τελική φάση της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/06 συμμετείχαν οι 36 ομάδες που προκρίθηκαν. Στο τέλος του τουρνουά όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους δώρα από την 3αλφα.

Με τη δράση αυτή η 3αλφα δηλώνει έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως είναι δίπλα στη νέα γενιά στηρίζοντας μία διοργάνωση με μεγάλη απήχηση και συμμετοχή που προωθεί τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

Η 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή και μία θέση επάξια στο τραπέζι του και με τη σειρά της στηρίζει με συνέπεια την κοινωνία. Μέσα από τις ενέργειές της όλα αυτά τα χρόνια, στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν να στηρίξουν το σεβασμό, την υπευθυνότητα και το ευ αγωνίζεσθαι.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία