BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

«Χρυσό» για τις πρωτοπόρες ρυζογκοφρέτες της Agrino

Ανάμεσα σε πλήθος εταιρειών από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα, η AGRINO κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο Gold για τις καινοτόμες συσκευασίες της στo πλαίσιo του Διαγωνισμού Packaging Innovation Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

1200x1200Agrino__003__2

500
0

Ειδικότερα, οι πρωτοπόρες συσκευασίες της νέας σειράς Ρυζογκοφρετών της Agrino, που φέρουν την υπογραφή της MILK Branding Professionals κατάφεραν να κατακτήσουν την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία “Food” για το συνολικό branding και τον σχεδιασμό των συσκευασιών των προϊόντων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η διατροφική αξία των καρπών της ελληνικής γης, αλλά και το όραμα για συνεχή καινοτομία και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα τίθενται στο επίκεντρο για την AGRINO, η οποία με τη διάκρισή της στο διαγωνισμό απέδειξε την αφοσίωσή της στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα χαρακτηριστικά τους τόσο σε επίπεδο γεύσης όσο και σε επίπεδο συσκευασίας.

Από αριστερά προς τα δεξιά, στη φωτογραφία απεικονίζονται Μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, η Σοφία Παϊζή, Διευθύντρια Marketing της Agrino, ο Γιώργος Αναστασιάδης, Marketing Partner της Milk Branding Professionals και ο παρουσιαστής της βραδιάς.

Στόχος του αξιόλογου διαγωνισμού Packaging Innovation Awards 2019 είναι να υπογραμμίσει την πρωτοπορία  στο σχεδιασμό, στα υλικά, στην τεχνολογία και συνολικά στις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά τη διάρκεια της συσκευασίας των προϊόντων.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία