BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Τρεις νέες Πασχαλινές γεύσεις Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου φέρνουν πασχαλινά αρώματα στο σπίτι σας και σας προσφέρουν ακόμα περισσότερες γευστικές επιλογές που θα σας συναρπάσουν την εορταστική περίοδο!

Easy_Bake_Νεα_Μειγματα_για_Κεικ_Βανιλιας__Τσουρεκι_Πολιτικο___Μπεσαμελ

114
0

Σπιτικές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με την προσθήκη ελάχιστων υλικών, με σίγουρη επιτυχία, σας περιμένουν για να γεμίσετε το τραπέζι σας με πεντανόστιμες παρασκευές για όλη την οικογένεια. Συγκεκριμένα, το νέο μείγμα για πολίτικο τσουρέκι σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα, χειροποίητα αφράτα, σπιτικά τσουρέκια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε νερό, να το ζυμώσετε με αγάπη και να το σιγοψήσετε. Με επικάλυψη ή απλά σκέτο με φιλέ αμυγδάλου είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει τίποτα!

Με το ολοκαίνουριο μείγμα για κέικ βανίλιας, έχετε τη δυνατότητα με 2 μόλις λεπτά προετοιμασίας, να έχετε ένα μοσχομυριστό, σπιτικό Κέικ Βανίλιας, εφόσον το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε στο μίξερ, το μείγμα, νερό και λάδι, να χτυπήσετε για 2 λεπτά να ψήσετε το μείγμα! Σε λιγότερο από μια ώρα θα έχετε το αγαπημένο σας κέικ βανίλιας για να το απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Σκέτο, με επικάλυψη σοκολάτας ή προσθέτοντας στο μισό μείγμα λίγο κακάο για ένα υπέροχο κέικ μαρμπέ, που η νοστιμιά του μένει αξέχαστη!

Κι αν θέλετε να απολαύσετε αληθινή μπεσαμέλ, το νέο μείγμα για μπεσαμέλ Easy Bake σας βοηθά να κάνετε στη στιγμή απλά με την προσθήκη γάλακτος, την αυθεντική συνταγή για μπεσαμέλ, με αυγό και μοσχοκάρυδο! Βάζετε στο μίξερ το περιεχόμενο των 3 φακέλων, προσθέτετε 1.500 γρ. γάλα και χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα. Τόσο απλά, η μπεσαμέλ σας είναι έτοιμη και μάλιστα χωρίς χρωστικές ουσίες και φοινικέλαιο!

Η νέα πρόταση από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου σας βοηθά να γευτείτε απολαυστικές νοστιμιές και να πραγματοποιείτε τις αγαπημένες σας συνταγές χωρίς κόπο μόνο με φροντίδα, γιατί… η φροντίδα είναι η συνταγή!

Βρείτε όλα τα Easy Bake και τις συνταγές στο site μας easybake.com.gr!

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία