BACK TO
TOP
Δρώμενα

H ΕΛ.Ο.Π.Υ. ασημένιος χορηγός του 16ου Χειμερινού Διάπλου Βουλιαγμένης

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) στήριξε τον φετινό Χειμερινό Διάπλου Βουλιαγμένης, που διοργάνωσε για 16η χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (ΝΟΒ), στις 24 Νοεμβρίου, στον όρμο της Βουλιαγμένης.

ELOP

6
0

 Η ΕΛ.Ο.Π.Υ., ως ασημένιος χορηγός της διοργάνωσης, ήταν παρούσα με το fish truck της Fish From Greece για να «ζεστάνει» τους αθλητές και τους θεατές με μια λαχταριστή ψαρόσουπα με φρέσκο, ελληνικό κρανιό ιχθυοκαλλιέργειας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ψάρια ελληνικής υδατοκαλλιέργειας των μελών της ΕΛ.Ο.Π.Υ. που πλέον φέρουν τη σήμανση Fish From Greece και αποτελούν σφραγίδα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για τους Έλληνες καταναλωτές. Οι εταιρείες-μέλη της ΕΛ.Ο.Π.Υ. διαθέτουν στην αγορά λαβράκι, τσιπούρα, φαγκρί, κρανιό και μαγιάτικο. Όλα τα ψάρια µεγαλώνουν στα ιχθυοτροφεία των μελών, µε φροντίδα, τεχνογνωσία και υπευθυνότητα, σύμφωνα  πάντα µε τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΕΛ.Ο.Π.Υ., Ισμήνη Μπογδάνου, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να είμαστε χορηγοί σε μια διοργάνωση που μετρά 16 χρόνια στην αθλητική ιστορία -  σε αυτή την ανοιχτή γιορτή για τη χειμερινή κολύμβηση που συμβάλλει στη διάδοση του αθλητισμού στο υγρό στοιχείο. Άλλωστε, η θάλασσα είναι το σπίτι μας και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που την αναδεικνύει!».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία