BACK TO
TOP
Profi

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ οι ειδικές εκδόσεις Mini

Η έκδοση του «ανοικτού» John Cooper Works Knights Edition πρόκειται να κλέψει τα βλέμματα με τις μαύρες και ασημένιες πινελιές.

mini_works

Βασίλης Σοφός

31
0

Πρόγευση από το αναμενόμενο John Cooper Works GP του 2020 πρόκειται να πάρουν οι επισκέπτες στο περίπτερο της Mini στην έκθεση του Ντιτρόιτ, αφού τα ανανεωμένα μοντέλα της γκάμας θα βρίσκονται εκεί, θυμίζοντας κάτι από το θηριώδες μικρό που φτάνει το 2020.



Το John Cooper Works Knights Edition αναμένεται να τραβήξει περισσότερα βλέμματα στο περίπτερο της Mini όπως φαίνεται, παρόλο που και άλλες εκδόσεις θα κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στο Λος Άντζελες.

Το βαθύ μαύρο με το γνωστό melting silver (ασημί) ντύνουν την ειδική έκδοση, με κόκκινες πινελιές στη μάσκα, στο πλάι και στα δισκόφρενα. Η ανοικτή εκδοχή του JCW (John Cooper Works) θα βρίσκεται εκεί με την ειδική έκδοση International Orange Edition και τις πορτοκαλί αποχρώσεις.

Το Mini Countryman Cooper S λαμβάνει μια αναβάθμιση με το όνομα Yin Yang Edition, όντας διαθέσιμο στην έκδοση αυτή από τον Δεκέμβριο.

Η εταιρεία δε ξεχνά φυσικά το θέμα της εξατομίκευσης που το δίνει απλόχερα ακόμη και στις ειδικές εκδόσεις. Το Clubman S στη νέα έκδοση Starlight Edition περιλαμβάνει μπλε μεταλλική απόχρωση, με ασημί χρωματισμούς να καλύπτουν το καπό, οροφή, καθρέπτες και κεντρικά καλύμματα.



Εκτός από τις παραπάνω εκδόσεις, η Mini θα παρουσιάσει το Mini Yours Customized, το τμήμα εξατομίκευσης που αφορά τον κάτοχο οποιουδήποτε Mini. Αυτό που κάνει το τμήμα να ξεχωρίζει όμως είναι το γεγονός ότι ο ενδιαφερόμενος διαμορφώνει τα αξεσουάρ του στο διαδίκτυο σε τρισδιάστατη μορφή και ύστερα αυτά εκτυπώνονται με 3D εκτυπωτή στις πραγματικές διαστάσεις. Ακούγεται εντυπωσιακό και μάλλον είναι εντυπωσιακότερο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία