BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη Κέλλα στο οινοποιείο του Δημήτρη Αλατά στη Φαλάνη

Επίσκεψη στο οινοποιείο του Δημήτρη Αλατά στη Φαλάνη πραγματοποίησε ο ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», που διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας.

87987897

14
0

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του περιηγήθηκε στους χώρους του οινοποιείου, ενώ μετά το τέλος της, έκανε της εξής δήλωση:

«Από το οινοποιείο του φίλου Δημήτρη Αλατά, από μια πρότυπη οικογενειακή επιχείρηση, έχω την ευκαιρία να τονίσω πως η στήριξη των οινοπαραγωγών της χώρας - στο νομό μας, μάλιστα, διαθέτουμε μερικούς από τους καλύτερους οινοποιούς – αποτελεί κρίσιμη παράμετρο στον εθνικό σχεδιασμό.

Οι οινοπαραγωγοί, άνθρωποι με μεράκι και γνώση, αναβάθμισαν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος και δημιούργησαν σύγχρονες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις με μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, που επεκτείνονται διαρκώς σε νέες αγορές.

Δυστυχώς, ένας υγιής και εξωστρεφής τομέας παραγωγής βρίσκεται αντιμέτωπος με εμπόδια και υπέρμετρους φόρους, που εμποδίζουν την ανάπτυξη και απογείωσή του.

Ως πολιτεία, οφείλουμε με στοχευμένα κίνητρα, να ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια, που συμβάλλει στην τόνωση του πρωτογενούς τομέα αλλά και των τοπικών κοινωνιών και της οικονομίας της χώρας γενικότερα και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε την επόμενη μέρα.

Εκδηλώσεις όπως οι “Ανοιχτές Πόρτες”, μας βοηθούν να αντιληφθούμε τη δύναμη, που κρύβει η ελληνική ύπαιθρος και οι άνθρωποί της».

H εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», που διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία  - μέλη τους,είναι μία πρωτοβουλία για τη γνωριμία των καταναλωτών με τους οινοπαραγωγούς, μέσα από διοργανώσεις «γεγονότων» με επίκεντρο το κρασί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία