aixmi-news.gr
Φιλική συνάντηση του δημάρχου Μεσολογγίου με τα ΜΜΕ του νομού

Φιλική συνάντηση του δημάρχου Μεσολογγίου με τα ΜΜΕ του νομού

Πάρα πολλοί δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση Λύρου

Διαβάστηκε 3754 φορές
13/01/2020 - 08:42

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 09/01/2020

Γεύμα στους δημοσιογράφους παρέθεσε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, την περασμένη Παρασκευή, σε γνωστό εστιατόριο στην Τουρλίδα.

Με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, ο κ. Λύρος, θέλησε να ανταλλάξει ευχές με τους δημοσιογράφους και να κάνει μαζί τους μια χαλαρή συζήτηση, χωρίς την πίεση της δουλειάς και των υποχρεώσεων. Παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Ο κ. Λύρος αναφέρθηκε  σε κάποιους από τους στόχους του, που έχουν να κανουν κυρίως με την καθημερινότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Μίλησε για το πάθος το οποίο τον διακατέχει για τον τόπο, θέλει να τον  δει σε ανοδική πορεία και να μπαίνει σε τουριστική τροχιά. Αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του  για κάποια σημαντικά θέματα του Δήμου και άκουσε τις απόψεις των δημοσιογράφων.

Με την άφιξή του στην Τουρλίδα και βλέποντας την Δημοτική Αλυκή, ήρθαν στην μνήμη του παλιές εικόνες, αφού εκεί δούλεψε για πρώτη φορά ως νεαρός για να εξασφαλίζει τα έξοδά του και μάλιστα η καθημερινή του μετακίνηση από το Κεφαλόβρυσο όπου έμενε γινόταν με το ποδήλατο.

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του νομού που αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου ήταν πάρα πολλοί αυτή την φορά και το κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο.   

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 09/01 σε όλα τα περίπτερα του νομού

13/01/2020 - 08:45 Εκτύπωση