×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 927
aixmi-news.gr
Ετήσιος χορός και κοπή πίττας του συλλόγου "Άγιος Ιωάννης"

Ετήσιος χορός και κοπή πίττας του συλλόγου "Άγιος Ιωάννης"

Διαβάστηκε 5285 φορές
13/01/2020 - 14:42

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Λαογραφικός & Μορφωτικός σύλλογος Ευηνοχωρίου "Άγιος Ιωάννης" παρουσία δεκάδων συγχωριανών, μελών και φίλων στην ταβέρνα” Μαντουβάλας” του χωριού μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας που ευλόγησε ι ιερέας του χωριού μας π. Δημήτριος Ζήσης και το τυχερό φλουρί με το αντίστοιχο δώρο κέρδισε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Μπαλαμπάνης Νίκος που ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθυμίου Μαίρη έκανε μια εκτενή αναφορά στις δράσεις που έγιναν την χρονιά που πέρασε και υποσχέθηκε ότι και φέτος ο σύλλογος θα είναι παρών με πολλές δράσεις για το Ευηνοχώρι μας.

Ευχές απεύθυναν ο δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρος Κώστας και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Νασόπουλος Χρήστος που τόνισαν την πρόθεση του δήμου και της κοινότητας να στηρίξουν κάθε πολιτιστική προσπάθεια για το καλό του χωριού μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ Καραπάνος Νίκος και Μελαχρή Φώνη, ενώ οι σύλλογοι γυναικών Γαλατά “Αρμονία” και “Αρχαία Καλυδώνα” με πολυπληθείς αντιπροσωπείες έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο με κέφι και χορό.

Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στον σύλλογο “Άγιο Ιωάννη”…

***Ευχαριστούμε τον Ζαρκάδα Σπύρο και Δημήτρη Κάκκο για τις φωτογραφίες…

Πηγή: evinochori-kalidona.gr

 



13/01/2020 - 15:02 Εκτύπωση
Μπαλωμένος Ανδρέας Χωματουργικά

e banner