aixmi-news.gr
Απαράδεκτη συμπεριφορά μαθητών του Λυκείου Αιτωλικού

Απαράδεκτη συμπεριφορά μαθητών του Λυκείου Αιτωλικού

Κλοπές και βανδαλισμοί λεωφορείου!

Διαβάστηκε 7776 φορές
24/12/2019 - 12:46

Tην Παρασκευή 20/12/2019 το Λύκειο Αιτωλικού πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο αρχαιολογικό μουσείο και στον βράχο της Ακρόπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ μία ομάδα μαθητών προέβη σε κλοπή σε περίπτερο της πλατείας Συντάγματος και στην επιστροφή προέβη ξανά σε κλοπή στα ΣΕΑ Ακράτας.

Εκτός αυτών προέβησαν σε εκτεταμένες ζημιές στο ολοκαίνουριο λεωφορείο του ταξιδιωτικού γραφείου GRANDE TOURS. Επικοινωνήσαμε με τον δ/ντή του Λυκείου κ. Φραγκαναστάση Τάσο ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:

«Είμαι γνώστης των περιστατικών από τους συνοδούς καθηγητές. Είναι κρίμα μια μικρή ομάδα μαθητών να προσβάλει όλη την μαθητική κοινότητα του σχολείου και κατ’ επέκταση όλο το Αιτωλικό. Οι µαθητές που συναντήσαμε φέτος µέσα στις τάξεις, στη συντριπτική τους πλειονότητα µας σέβονται και είναι υπέροχα παιδιά. Ορισμένοι όμως µαθητές δε µας σέβονται και µας προσβάλουν κατ’ επανάληψη. Με έργα, µε λόγια, µε ύßρεις. Δείχνοντας ένα χαρακτήρα κι ένα ήθος που µε έχει σοκάρει και με έχει βάλει σε µελαγχολικές σκέψεις.

Δεν έχουµε κατορθώσει να τους δείξουµε πως, χωρίς αρχές, η ζωή τους αύριο θα είναι µια κόλαση, πως, χωρίς όνειρα και στόχους, θα χρειαστούν υποκατάστατα, θα καταφύγουν πιθανόν σ’ επιλογές που θα τους ξεφτιλίσουν, θα τους κάνουν να σιχαίνονται τον εαυτό τους, θα τους γεµίσουν τη ζωή πλήξη και κούραση.

Φυσικά ο σύλλογος των καθηγητών αποφάσισε την αναστολή της πενθήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη».



24/12/2019 - 19:48 Εκτύπωση
Μπαλωμένος Ανδρέας Χωματουργικά

e banner