×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 927
aixmi-news.gr
Μεσολόγγι: Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα για εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα

Μεσολόγγι: Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα για εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα

Διαβάστηκε 1367 φορές
26/02/2020 - 11:57

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ υλοποιεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουν κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες εργασιακές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, στην Ι.Π. Μεσολογγίου θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα τα ακόλουθα προγράμματα:

1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι - Βασικές Δεξιότητες Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Το θεματικό αντικείμενο προσφέρει μια επισκόπηση των βασικών γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων που χρειάζεται να έχει ο σύγχρονος εκπαιδευτής ενηλίκων εστιάζοντας ιδιαίτερα στον σχεδιασμό της διδακτικής ενότητας και στην υλοποίηση της μικροδιδασκαλίας.

2. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΙ - Εξειδικευμένες δεξιότητες εκπαίδευσης ενηλίκων: Εναλλακτικές εκπαιδευτικές τεχνικές

Το θεματικό αυτό αντικείμενο εστιάζει στη βιωματική εκπαιδευτική μεθοδολογία και στη σημασία που έχει στην εκπαίδευση ενηλίκων. Αναδεικνύεται η σημασία των εμπειριών των εκπαιδευομένων και γίνεται πειραματισμός με εναλλακτικές εκπαιδευτικές τεχνικές, τόσο στο πλαίσιο της ίδιας της διδασκαλίας όσο και της αξιολόγησής της. Δίνεται έμφαση στη σωματική έκφραση, στη φαντασία, στο συναίσθημα ως συστατικά της βιωματικής εκπαίδευσης, μέσα από βιωματικές ασκήσεις. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές ή σε άτομα που έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών.

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 50 ωρών, 30 ώρες δια ζώσης και 20 ώρες εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας και τα τμήματα συγκροτούνται με βάση τη σειρά προτεραιότητας της ηλεκτρονικής αίτησης. Για το σύνολο των προγραμμάτων κατάρτισης η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα θεματικά αντικείμενα και να κάνετε την αίτηση ως εξής:

➡ Ηλεκτρονική αίτηση www.inegsee.gr/aitisi

➡ Επικοινωνία με τα γραφεία του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ στα τηλέφωνα 2610624755 & 2610226347, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

➡ Αναλυτικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα http://bit.ly/2o3xoZW



26/02/2020 - 15:13 Εκτύπωση

e banner