aixmi-news.gr
"Δήμος για τα Παιδιά μας": Κε Λύρο πάρτε δικηγόρο απ' το Μεσολόγγι

"Δήμος για τα Παιδιά μας": Κε Λύρο πάρτε δικηγόρο απ' το Μεσολόγγι

Διαβάστηκε 2276 φορές
28/03/2020 - 20:38

Η σοβαρότατη κατάσταση της χώρας λόγω του αόρατου εχθρού Covid-19 δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τους αιρετούς,να διαχειρίζονται θέματα σημαντικά που αφορούν αναθέσεις και χρήματα των δημοτών, με τρόπο δήθεν κατεπείγον !!!!
Ιδιαίτερα για την σημερινή δημοτική αρχή που πολιτεύθηκε με σημαία το: Δεν θα κάνουμε καμία απευθείας ανάθεση για οποιαδήποτε ποσό!!!!

Μάλιστα μας κατέκριναν για ακριβώς τον ίδιο λόγο!!!

Είναι μεγάλο θράσος κύριε Λυρο να αναθέτεται σε δικηγόρο Πατρών με ειδική αμοιβή ,για να λάβετε γνωμοδότηση για το τι πρέπει να κάνετε στο θέμα της Μαρίνας Μεσολογγιου!!!

Διαθέτετε έγκριτους δικηγόρους στο γραφείο σας που θα μπορούσαν δωρεάν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφόσον λαμβάνουν αμοιβή από τους δημότες ως ειδικοί συνεργάτες δικοί σας!!!

Μιλάτε ότι χρειάζονται ειδικές γνώσεις και αναρωτιέμαι,ρωτήσατε τον δικηγορικό σύλλογο Μεσολογγιου-Ναυπακτίας και δεν βρέθηκε κανείς με τις γνώσεις αυτές στον τόπο μας;;

Η γνωμάτευση που θα λάβετε για το συγκεκριμένο θέμα από ιδιώτη δικηγόρο

Τι αξία θα έχει, με δεδομένο ότι δεν θα είναι γνωμάτευση του δικηγόρου του νομικού μας προσώπου που ενδεχομένως θα την λάβει υπόψιν του κάθε δημόσια αρχή;;

Σας καλώ τουλάχιστον αν προχωρήσετε στην ανάθεση αυτή, να απευθυνθείτε στον δικό μας Δικηγορικό σύλλογο, ως ένδειξη σεβασμού και υποστήριξης!!!

Καταψήφισα την συγκεκριμένη ανάθεση.

Νίκος Καραπάνος

Πρώην Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου



28/03/2020 - 21:30 Εκτύπωση

e banner