aixmi-news.gr
Νεοχώρι και Κατοχή φόρεσαν τα γιορτινά τους (φωτό)

Νεοχώρι και Κατοχή φόρεσαν τα γιορτινά τους (φωτό)

Διαβάστηκε 2629 φορές
09/12/2019 - 11:13

Μετά το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, χτες το βραδάκι πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση των δέντρων στα δύο μεγαλύτερα διαμερίσματα της Δ.Ε. Οινιαδών, σε Νεοχώρι και Κατοχή.

Παρουσία των δημοτικών αρχόντων, μικρών παιδιών, των γονέων τους, της δημοτικής φιλαρμονικής και της παιδικής χορωδίας του δήμου μας έγιναν οι τελετές, φωταγωγήθηκε ο στολισμός, ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και υπήρχε κοπέλα που έκανε διάφορα παιχνίδια κλπ.

Στο Νεοχώρι ο στολισμός είχε κενά στην κεντρική οδό καθώς τα περισσότερα από τα λαμπάκια ήταν καμμένα. Είναι σε γνώση της δημοτικής αρχής που σύμφωνα και με την αντιδήμαρχο Φ. Μελαχρή βρήκε ελάχιστα πράγματα στις αποθήκες ενώ έχει και να αντιμετωπίσει την έλλειψη ηλεκτρολόγων στο δήμο.

Στην Κατοχή η εικόνα ήταν σαφώς καλύτερη με τον πρόεδρο Γ. Καλόκληρο να πρωτοστατεί. Φωτίστηκε όλη η περιοχή από το κοινοτικό κατάστημα, το αρχοντικό του Γουλιμή μέχρι την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, η πλατεία, αλλά και η γέφυρα στον Αχελώο και το αποτέλεσμα ήταν όμορφο.

Στην ομιλία του και στα δύο χωριά ο δήμαρχος Κώστας Λύρος απηύθυνε ευχές και υποσχέθηκε του χρόνου ο στολισμός να είναι ακόμη καλύτερος σε όλο το δήμο, δεδομένου ότι πρόκειται για μια νέα δημοτική αρχή η οποία παρέλαβε μια δύσκολη κατάσταση. «Και του χρόνου καλύτερα, αυτός είναι ο στόχος μας και γι’ αυτό θα παλέψουμε αντιμετωπίζοντας επί ίσοις όροις όλες τις περιοχές του δήμου μας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Το ίδιο είπε και στην ΑΙΧΜΗ ο πρόεδρος Γ. Καλόκληρος που συνεργάζεται μέχρι στιγμής σε καλό βαθμό με την δημοτική αρχή και ήδη η δουλειά του τοπικού φαίνεται.



09/12/2019 - 13:43 Εκτύπωση

e banner