×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 927
aixmi-news.gr
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα του "Μεσολόγγι 2008"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα του "Μεσολόγγι 2008"

Διαβάστηκε 4923 φορές
17/02/2020 - 10:32

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια χοροεσπερίδα του Μεσολόγγι 2008 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/2) στο κοσμικό κέντρο " σύνορο" στις Παπαδατες...

Φίλοι της ομάδας και του αθλητισμού συγκεντρώθηκαν μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και το αγωνιστικό τμήμα για να απολαύσουν μία όμορφη βραδιά με έντονο το χρώμα του Μεσολόγγι 2008.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην 4η χοροεσπερίδα και φόρεσε την καλή του διάθεση και γλέντησε για την ομάδα, χορεύοντας και απολαμβάνοντας φαγητό, ποτό και συζήτηση επί παντός θέματος, σε μία εκδήλωση που αποτέλεσε και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν παράγοντες και βετεράνοι ποδοσφαιριστές και να αναπολυσουν παλιές καλές αναμνήσεις από τις μονομαχίες τους στα γήπεδα...

Το Δ.Σ. του Μεσολόγγι 2008 νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους παραβρέθηκαν στη βραδιά και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως επίσης και τους χορηγούς που στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια και για τις προσφορές που έκαναν για τη λαχειοφόρο, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για ουσιαστική βοήθεια για την πρόοδο του Σωματείου.

Τέλος, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 εύχαριστει την οικογένεια Αντ. Τζουμερκιώτη για την άριστη εξυπηρέτηση που λάβαμε στο κοσμικό κέντρο "σύνορο".



17/02/2020 - 10:52 Εκτύπωση
Μπαλωμένος Ανδρέας Χωματουργικά

e banner