aixmi-news.gr
"Αγώνα υπέρ-αποστάσεως 70χλμ τερμάτισε επιτυχώς ο Αιτωλικιώτης Παναγιώτης Κατσάρης!"

"Αγώνα υπέρ-αποστάσεως 70χλμ τερμάτισε επιτυχώς ο Αιτωλικιώτης Παναγιώτης Κατσάρης!"

Διαβάστηκε 1617 φορές
28/07/2020 - 11:42
Σε αγώνα υπέρ-μαραθωνίου απόστασης 70 χιλιομέτρων αγωνίστηκε ο μαραθωνοδρόμος απο το Αιτωλικό που διοργανώθηκε στο Όρος του Πάρνωνα στην Αρκαδία με την ονομασία "ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ULTRA 70km" αφού πέρασε με επιτυχία όλα τα χρονικά όρια των σταθμών καταμέτρησης ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 8 ώρες και 53 λεπτά με τους διοργανωτές να δίνουν όριο αποκλεισμού τις 11 ώρες! 

Ο ίδιος μας δήλωσε : Είναι ο πρώτος μου αγώνας για το 2020 μετά από 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας,απαιτητικός αγώνας με 1500 μέτρα υψομετρικής διαφοράς,πολλές ατελείωτες ανηφόρες,μεγάλο όγκο χιλιομέτρων,υψηλές θερμοκρασίες,παρ' όλα αυτά στάθηκα στα πόδια μου έδωσα μάχη με τον εαυτό και τα όρια μου τερματίζοντας αξιοπρεπώς με ψηλά το κεφάλι.. Οι συγκεκριμένες αποστάσεις και γενικά οι "Υπερ-μαραθώνιοι" δεν θέλουν μόνο σωστή προετοιμασία,διατροφή και στρατηγική, θέλουν υπομονή, επιμονή και να είσαι άνθρωπος πειθαρχημένος με ψυχικά αποθέματα.. όταν ολοκληρώνεις ένα τέτοιο απαιτητικό αγώνα δεν είσαι ο ίδιος με αυτόν που ξεκίνησες, οι συνθήκες οι κακουχίες και το σπάσιμο των όριων σου σε κάνουν να περνάς τη γραμμή του τερματισμού πιο σοφός και πιο ταπεινός..   

Κλείνοντας ευχαριστώ το θεό που με έχει γερό και τους ανθρώπους "αφανείς ήρωες" που βρίσκονται στα μετόπισθεν οικογένεια, συγγενείς, φίλους/ες στηρίζοντας με έμπρακτα, χωρίς αυτούς/ες δεν θα έτρεχα ούτε ένα χιλιόμετρο σε ευθεία.. τώρα το πρόγραμμα έχει ξεκούραση μέχρι τον επόμενο μελλοντικό στόχο.. ραντεβού στα βουνά και στους δρόμους..



Μπαλωμένος Ανδρέας Χωματουργικά

e banner