Thumbnail
Αναλυτικά

Εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας ή να ανοίγουν πιο αργά, σε διάφορες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα για σήμερα Τετάρτη 16/1/2019:

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΙΟ ΑΡΓΑ

Καστοριά 

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, που λειτουργούν στο Δήμο Καστοριάς, αύριο Τετάρτη 16/01/2019 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ., λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Φλώρινα

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Δεσκάτη

Αύριο Τετάρτη 16/01/2019 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Δεσκάτης θα ξεκινήσουν στις 09:00 π.μ.

Κοζάνη

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, η προσέλευση των μαθητών θα ξεκινήσει από τις 08.15 ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 09.00.

Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.00-9.15

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων αντίξοων καιρικών συνθηκών.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά καθώς θα τελεστεί η Εξόδιος ακολουθία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Γρεβενά

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Φάρσαλα

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων αποφάσισε να διακοπούν τα μαθήματα των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Δ.Ε Ναρθακίου και της Τοπικής Κοινότητας Αχιλλείου Φαρσάλων την 15η και 16η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και Τετάρτη, αντίστοιχα, και η έναρξη των μαθημάτων την 17η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη, να γίνει στις 9 η ώρα το πρωϊ, λόγω παγετού-χαμηλών θερμοκρασιών και αδυναμίας μετακίνησης μαθητών των ως άνω περιοχών του Δήμου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ethniko-arxaiologiko-mouseio-1.jpg
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Πώς θα κάνετε αίτηση για 75 προλήψεις αποφοίτων γυμνασίου και λυκείου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις