Thumbnail
Ενημέρωση της ΟΛΜΕ - Διαβάστε/τυπώστε την αίτηση

Φέτος θα λειτουργήσει και για τους εκπαιδευτικούς της ΟΛΜΕ και τις οικογένειές τους η κατασκήνωση στην περιοχή Ζούμπερι του δήμου Μαραθώνα (Άγιος Ανδρέας).

Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας έως 4 κλινών, με ψυγείο και WC, όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπαιδευτικοί με τις οικογένειές τους. Η διάρκεια της παραμονής ορίζεται σε 14 ημέρες.

Με την προοπτική λειτουργίας των κατασκηνώσεων απαιτείται μια σειρά ενεργειών. Μία από αυτές είναι και η στελέχωση της Ομάδας Λειτουργίας των κατασκηνώσεων. Η Ομάδα θα έχει ως έργο της την ευθύνη της καθημερινής λειτουργίας των κατασκηνώσεων (επιτήρηση – επίβλεψη χώρων, καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, φύλαξη εισόδων, τήρηση κανόνων λειτουργίας, ευθύνη πυρασφάλειας κλπ.)

Από τη στιγμή που στις κατασκηνώσεις θα συμμετέχουν από φέτος και οι εκπαιδευτικοί, μέλη της Ο.Λ.Μ.Ε. είναι αυτονόητο ότι μέλη μας θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ομάδα. Οι συμμετέχοντες θα δικαιούνται για όλο το διάστημα της υπηρεσίας τους οικίσκο (2 δωμάτια με μπάνιο με δυνατότητα φιλοξενίας της οικογένειάς τους). Τα χρονικά διαστήματα προσφοράς της υπηρεσίας αυτής είναι:

1η - Δευτέρα 08 Ιουλίου έως και Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

2η - Δευτέρα 22 Ιουλίου έως και Κυριακή 04 Αυγούστου 2019

3η - Δευτέρα 05 Αυγούστου έως και Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

4η – Δευτέρα 19 Αυγούστου έως και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Στην αίτηση που επισυνάπτουμε μπορεί ο κάθε συνάδελφος να επιλέξει το χρονικό διάστημα που τον ενδιαφέρει.

Μπορεί επίσης να δηλώσει ότι ενδιαφέρεται όχι μόνον για μία αλλά και για 2 ή και παραπάνω κατασκηνωτικές περιόδους.

Αίτηση (ακολουθεί στο τέλος του εγγράφου) μπορούν να καταθέσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, μέλη της Ο.Λ.Μ.Ε. στο e-mail ([email protected]), για επιπρόσθετες πληροφορίες στο τηλ.210 3230073, συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι σε φορείς (Δ/νσεις, Περιφερειακές Δ/νσεις, Κεντρική Υπηρεσία) θα πρέπει να έχουν και την υπογραφή – σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου τους.

Οι αιτήσεις όλων των συναδέλφων για συμμετοχή στην Ομάδα Λειτουργίας των Κατασκηνώσεων θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 13.00.

Δείτε το σχετικό έγγραφο και τυπώστε την αίτηση εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...