ΓΣΕΕ: Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης τουρισμού σε Ρέθυμνο και Αγ.Νικόλαο
Προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ/ 80 ώρες ή 5 ευρώ/ ώρα κατάρτισης

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ προβαίνει στο Γ ΄ ΚΥΚΛΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ υποψηφίων σε επιδοτούμενα εξειδικευμένα προγράμματα δια ζώσης επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση των προσόντων στον κλάδο του τουρισμού για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας που διαμένουν σε  ΡΕΘΥΜΝΟ  και ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» με κωδικό ΟΠΣ 5002418 και του Υποέργου «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης δεξιοτήτων στον κλάδο του τουρισμού στις Περιφέρειες σε Μετάβαση (Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη)», που υλοποιούνται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία»

Τα προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών, θα οδηγήσουν στην πιστοποίηση των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης προσώπων. Προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ/ 80 ώρες ή 5 ευρώ/ ώρα κατάρτισης (το εκπαιδευτικό επίδομα που καταβάλλεται σε εποχικά ανέργους απαλλάσσεται από κάθε φόρο και από την επιβολή τελών χαρτοσήμου ).

 Πληροφορίες για το έργο μπορείτε να αναζητήσετε εδώ: www.inegsee.gr/enisxisi-tourismos

Ημερομηνίες

Η αίτηση διατίθεται στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και θα υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.inegsee.gr/ops έως τις 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14.00. Μετά τη λήξη της παραπάνω οριζόμενης ημερομηνίας δε θα γίνεται αποδεκτή η κατάθεση προτάσεων από υποψηφίους.

Δικαιολογητικά

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να εμπεριέχεται στο φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην παρούσα πρόσκληση:

https://www.inegsee.gr/prosklisi/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-symmetochi-stin-praxi-endynamosi-enischysi-ton-dexiotiton-ke-pistopiisi-ton-prosonton-ton-ergazomenon-tou-idiotikou-tomea-ston-klado-tou-tourismou-me-3/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης, ήτοι έως τις 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:  1) Αυτοπροσώπως ή 2) Ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή μέσω courier, στη διεύθυνση ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, Ανδρέα Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ (1ος Όροφος), Τ.Κ. 71305 Ηράκλειο Κρήτης.

 Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής των δικαιολογητικών το εμπρόθεσμο της υποβολής δικαιολογητικών κρίνεται από την ημερομηνία που θα αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του εντύπου ταχυμεταφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, εκτός από τα στοιχεία αποστολής, να αναγράφουν την ένδειξη: Για την Πράξη «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» με κωδικό ΟΠΣ 5002418 (Κωδικός Πρόσκλησης: 5002418/3Ε).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό Παράρτημα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, Ανδρέα Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Ηράκλειο, τηλ. 2810343616, e- mail: [email protected], [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

georgiadis
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»
«Δεν έγινε ένα έγκλημα, όπως λένε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Καραμανλής ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Ο Μητσοτάκης ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Άρα,...
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»