Thumbnail
Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων κα Κηδεμόνων 2ου Νηπιαγωγείου Χολαργού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΙΑ!

 

Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζοντας την προκλητική της στάση απέναντι στα αιτήματά μας, έπειτα από την επιχείρηση φίμωσης με την απαγόρευση σε εκπροσώπους μας να πάρουν το λόγο στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και την αποκαθήλωση του πανό που αναρτήσαμε μαζί με άλλους Συλλόγους, περνάει στην επιχείρηση εκφοβισμού.

Την Παρασκευή 31/1, έπειτα από παρέμβαση του Αντιδημάρχου καθαριότητας υπήρξε τηλεφωνική κλήση από το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού στον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Χολαργού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Παπάγου- Χολαργού. Η αιτιολογία της τηλεφωνικής κλήσης ήταν να γίνουν «συστάσεις» ώστε το πανό που είχε επανατοποθετηθεί στη θέση του από τους Συλλόγους Γονέων την Παρασκευή 31/1 να αποσυρθεί.

Καταλαβαίνουμε ότι η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να εξηγήσει στους γονείς γιατί την ώρα που επικαλείται τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου και ασχολείται με ένα πανό, αφήνει τα σχολεία χωρίς προσωπικό καθαριότητας θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία και ασφάλεια των παιδιών μας, σε μια περίοδο μάλιστα που βρίσκονται σε έξαρση οι ιώσεις.

Καταλαβαίνουμε ότι η Δημοτική Αρχή νιώθει εκτεθειμένη απέναντι στους γονείς γιατί ενώ εδώ και πολλούς μήνες είναι ενήμερη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν έχει δώσει λύση και αν πραγματικά ήθελε να δώσει λύση δε θα αντιμετώπιζε τους Συλλόγους Γονέων ως εχθρούς.

Δεν ανεχόμαστε, όμως, στις δράσεις διεκδίκησης που συλλογικά αποφασίζουν οι γονείς μέσω των δημοκρατικών τους διαδικασιών, να επιστρατεύεται ακόμα και η αστυνομία με σκοπό να εκφοβιστούμε. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη!

Όσο για τις επικλήσεις περί νομιμότητας των δράσεων μας, τους τις επιστρέφουμε. Γιατί αυτό που θα πρέπει να απαντήσει η Δημοτική Αρχή είναι ποιο νομικό πλαίσιο της επιτρέπει να αφήνει τα σχολεία μας χωρίς το απαραίτητο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία τους και εκτεθειμένη την υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών μας.

Καλούμε όλους τους γονείς του σχολείου μας να συμμετέχουν τη Δευτέρα 3/2 στη διαμαρτυρία στο Δημαρχείο, αφού αφήσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο το πρωί, δράση που αποφασίσαμε ομόφωνα στην κοινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήσαμε με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, στην οποία όπως μας έχει ενημερώσει θα συμμετάσχει και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Χολαργού.

Στη διαμαρτυρία της Δευτέρας θα καταθέσουμε τις υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των γονιών και θα ζητήσουμε συγκεκριμένες απαντήσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

2ου Νηπιαγωγείου Χολαργού

 

Χολαργός 31/1/2020

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

agelada.jpg
Παγκόσμια εγρήγορση - Ο ιός της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα μολυσμένων ζώων
Ο ΠΟΥ ζητά εγρήγορση μετά τον εντοπισμό του ιού H5N1 στο γάλα αγελάδων
Παγκόσμια εγρήγορση - Ο ιός της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα μολυσμένων ζώων