Αυτή είναι η κατανομή για τις 34.520 θέσεις ανέργων σε κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ

Στις αρχές Ιανουαρίου του νέου έτους θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για τους 34.520 άνεργους σε όλους τους Δήμους.Οι θέσεις που προκηρύσσονται αντιστοιχούν σε εκατοντάδες ειδικότητες υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, τεχνολογικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, όπως διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού προσωπικού φύλαξης, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Δείτε παρακάτω την αναλυτική κατανομή των θέσεων ανα φορέα

Οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για έναν έως τρεις Δήμους της επιλογής τους και για μία και μόνο ειδικότητα.

Τα έργα που θα υλοποιηθούν, επιλέγονται από τους ίδιους τους Δήμους ανάλογα με τις ανάγκες τους αφορούν:

-στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους,

-στη συντήρηση και αναβάθμιση μικρών υποδομών,

-στην αναβάθμιση της λειτουργίας των υπηρεσιών,

-στην αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος κλπ.

Η ημερήσια αμοιβή θα διαμορφωθεί στα 21,84 ευρώ, ενώ η μηνιαία έως τα 546 ευρώ.

Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα εξής εννέα αντικειμενικά κριτήρια μοριοδότησης:

  1. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, το οποίο διπλασιάζεται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών.
  2. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.
  3. Αναπηρία ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω.
  4. Ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό.
  5. Ηλικία.
  6. Αριθμός ανήλικων τέκνων.
  7. Γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑΜΕΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.
  8. Ιδιότητα δικαιούχου του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).
  9. Ωφελούμενοι που δεν είχαν τοποθετηθεί σε ολοκληρωμένες ή υπό υλοποίηση δράσεις «Προώθησης της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα» της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται ανάλογα με τα ακόλουθα κριτήρια:

-Χρονικό διάστημα συνεχόμενης ανεργίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες: 1 μόριο ανά μήνα, το οποίο διπλασιάζεται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών

-Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/ης συζύγου: 1 μόριο ανά πλήρη μήνα

-Αναπηρία ωφελουμένου σε ποσοστό 50% και άνω: 15 μόρια

-Ηλικία από 18 έως 29 ετών:15 μόρια

– Ηλικία από 30 έως 44 ετών: 25 μόρια

– Ηλικία από 45 έως 54 ετών: 35 μόρια

– Ηλικία από 55 ετών και άνω: 45 μόρια

– Αριθμός ανηλίκων τέκνων: 10 μόρια για κάθε ανήλικο τέκνο

– Γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑΜΕΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω: 10 μόρια

– Δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): 35 μόρια

– Ωφελούμενοι που δεν είχαν τοποθετηθεί σε ολοκληρωμένες ή υπό υλοποίηση δράσεις της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020: 20 μόρια

– Εντοπιότητα: 20 μόρια

– Ετήσιο εισόδημα του φορολογικού έτους 2018, ατομικό ή οικογενειακό, ως εξής:

– Α) Ατομικό 0-3.500 ευρώ Β) Οικογενειακό 0-7.000 ευρώ – 30 μόρια

– Α) Ατομικό 3.501-5.000 ευρώ Β) Οικογενειακό 7.001-10.000 ευρώ – 25 μόρια

– Α) Ατομικό 5.001-8.000 ευρώ Β) Οικογενειακό 10.001-16.000 ευρώ – 20 μόρια

– Α) Ατομικό 8.001-12.000 ευρώ Β) Οικογενειακό 16.001-26.000 ευρώ -10 μόρια

– Α) Ατομικό άνω των 12.000 ευρώ Β) Οικογενειακό άνω των 26.000 ευρώ – 0 μόρια

Δικαιολογητικά

– Φωτοτυπία του τίτλου σπουδών στον οποίο να αναγράφεται η ημερομηνία και το έτος κτήσης

– Για τους τίτλους ΠΕ και ΤΕ (πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή του ΕΑΠ), οι ωφελούμενοι που διαθέτουν τίτλο σπουδών που δεν περιλαμβάνεται στους αναφερόμενους στην πρόσκληση, υποχρεούνται να προσκομίζουν συγχρόνως βεβαίωση του αρμοδίου οργάνου του Πανεπιστημίου ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ)

– Για τους κατόχους τίτλων ΚΑΤΕΕ απαιτείται βεβαίωση του αρμοδίου οργάνου ΤΕΙ από την οποία να προκύπτει η αντιστοιχία του τίτλου σπουδών τους, με το ζητούμενο από την πρόσκληση, πλην των ειδικοτήτων για τις οποίες, εκ του νόμου, απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του αντίστοιχου επαγγέλματος

– Οι υποψήφιοι ΠΕ και ΤΕ που κατέχουν τίτλους σπουδών στους οποίους δεν αναγράφεται η κατεύθυνση ή ειδίκευση, πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό ή βεβαίωση του τμήματος που χορήγησε τον τίτλο σπουδών τους

– Φωτοτυπία του τίτλου σπουδών στον οποίο να αναγράφεται η ημερομηνία και το έτος κτήσης

– Ειδικά για ΙΕΚ, Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και βεβαίωση του ΟΕΕΚ ή του ΕΟΠΠ ή ΕΟΠΠΕΠ

– Για τις θέσεις του κλάδου ΔΕ Μαγείρων, οι κάτοχοι πτυχίων Βασικής Εκπαίδευσης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης και Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων διετούς κύκλου σπουδών, υποχρεούνται να προσκομίσουν και απολυτήριο τίτλο Γ΄ Γυμνασίου

Μεταπτυχιακοί τίτλοι (Για ΠΕ, όπου απαιτείται)

Οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι διδακτορικού ή μεταπτυχιακού, προσκομίζουν φωτοτυπία του διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος, καθώς και βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι άνεργοι πρέπει:

Να είναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. (ν. 2431/1996), ή Βορειοηπειρώτες ή Ομογενείς ή Ομογενείς αλλοδαποί, που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα Νησιά Ίμβρο και Τένεδο ή ομογενείς εξ Αιγύπτου, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και την συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (Ν.δ. 3832/1958).

Για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικό ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας: α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210-34 43 384 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρα, Τ.Κ. 551 32 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313331540 των κατωτέρω επιπέδων:

Α’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Α2 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε.): Για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.)

Β’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Bl ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε.): Για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) μη Διοικητικού Προσωπικού ή και Εργατοτεχνικού Προσωπικού.

Γ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Β2 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε.): Για την Κατηγορία Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), μη Διοικητικού Προσωπικού και για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) Διοικητικού Προσωπικού.

Δ’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Γl ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε.): Για την Κατηγορία Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) Διοικητικού Προσωπικού.

Επίσης, αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ.: 2310/997571-72-76) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο ελληνικής γλώσσας.

Όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να προσληφθούν πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόκτησή της μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της εφόσον μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά: τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής να έχουν συμπληρώσει το 18° έτος της ηλικίας τους (και να διανύουν το 19° έτος).

Να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων των ειδικοτήτων που επιλέγουν και να προσκομίζουν (κατά: την τοποθέτηση) τα απαραίτητα δικαιολογητικά: όπου απαιτείται π.χ απασχόληση σε σχολικές δομές κλπ.

Κατά: τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και κατά: τον χρόνο τοποθέτησης:

α) να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά: της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

β) να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα ή κατ’ άλλον νόμιμο τρόπο (άρθρο 43 του Ν.4319/2013) για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.

γ) να μην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά: τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.

δ) να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις

ε) να μην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

Προκειμένου για ειδικότητες ΥΕ βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, εξαιρούνται από το κώλυμα οι υποψήφιοι που έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί, έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρους.

Σημείωση: Για τους άντρες υποψηφίους δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Σε περίπτωση στράτευσης κατά: τη διάρκεια της εργασιακής σύμβασης, η σύμβαση εργασίας λύεται αυτοδικαίως.

ΦΟΡΕΑΣ
(Δήμος / Περιφέρεια)
Θέσεις
ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ55
ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑΣ135
ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ28
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ19
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ291
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ46
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΒΡΟΥ253
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΕΒΡΟΥ73
ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΕΒΡΟΥ60
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ19
ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΒΡΟΥ55
ΘΑΣΟΥ ΘΑΣΟΥ52
ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ244
ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ64
ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ118
ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ73
ΜΥΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ55
ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ186
ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ28
ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ64
ΙΑΣΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ55
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ235
ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ55
ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ248
ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ109
ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ105
ΚΡΩΠΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ83
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ67
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ73
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ55
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ82
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ91
ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ73
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ90
ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ91
ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ100
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ153
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ172
ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ73
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ109
ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ190
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ64
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ91
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ181
ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ91
ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ100
ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ82
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ208
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ226
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ91
ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ64
ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ83
ΦΥΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ253
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ76
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ127
ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ156
ΙΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ) ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ174
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ392
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ105
ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ136
ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ1027
ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ181
ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ172
ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ100
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ217
ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ217
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ136
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ446
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ100
ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΝΗΣΩΝ19
ΑΙΓΙΝΑΣ ΝΗΣΩΝ37
ΚΥΘΗΡΩΝ ΝΗΣΩΝ19
ΠΟΡΟΥ ΝΗΣΩΝ19
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΝΗΣΩΝ69
ΣΠΕΤΣΩΝ ΝΗΣΩΝ19
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΝΗΣΩΝ28
ΥΔΡΑΣ ΝΗΣΩΝ11
ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ208
ΑΛΙΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ127
ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ172
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ145
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ296
ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ87
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ87
ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ163
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ183
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ181
ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ Ι. ΡΕΝΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ229
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ413
ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ177
ΙΚΑΡΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ37
ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ15
ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΛΕΣΒΟΥ97
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ165
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ186
ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ7
ΛΗΜΝΟΥ ΛΗΜΝΟΥ55
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΑΜΟΥ85
ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΑΜΟΥ52
ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΧΙΟΥ13
ΧΙΟΥ ΧΙΟΥ145
ΨΑΡΩΝ ΧΙΟΥ9
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ267
ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ73
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ82
ΘΕΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ64
ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ145
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ73
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ60
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ55
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ109
ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΑΧΑΪΑΣ46
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ100
ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΧΑΪΑΣ519
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ310
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ100
ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΗΛΕΙΑΣ73
ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ69
ΖΑΧΑΡΩΣ ΗΛΕΙΑΣ46
ΗΛΙΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ85
ΠΗΝΕΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ55
ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ130
ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ62
ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ19
ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ37
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ87
ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ30
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ9
ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ46
ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ114
ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ208
ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ30
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ51
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ270
ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ15
ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ80
ΑΡΤΑΙΩΝ ΑΡΤΑΣ125
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ28
ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΑΡΤΑΣ37
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΑΡΤΑΣ42
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ91
ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ37
ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ28
ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ28
ΔΩΔΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ46
ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ19
ΖΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ60
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ422
ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ46
ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ28
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ312
ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ46
ΖΗΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ64
ΠΑΡΓΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ46
ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ73
ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ19
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ162
ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ19
ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ55
ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ64
ΣΟΦΑΔΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ69
ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ46
ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ96
ΚΙΛΕΛΕΡ ΛΑΡΙΣΑΣ82
ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ609
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ456
ΤΕΜΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ54
ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ100
ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ73
ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ64
ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ307
ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ28
ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ46
ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ46
ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ19
ΣΚΙΑΘΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ28
ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ28
ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ91
ΠΥΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ46
ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ160
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ73
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ136
ΙΘΑΚΗΣ ΙΘΑΚΗΣ28
ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ48
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ168
ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ51
ΠΑΞΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ15
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ186
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ49
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ18
ΣΑΜΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ17
ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ82
ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ11
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ69
ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ118
ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ63
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ276
ΒΟΛΒΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ109
ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ84
ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ96
ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ244
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ600
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ167
ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ256
ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ96
ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ201
ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ268
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ571
ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ316
ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ56
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ100
ΚΙΛΚΙΣ ΚΙΛΚΙΣ112
ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ75
ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ118
ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΕΛΛΑΣ136
ΠΕΛΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ172
ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΕΛΛΑΣ91
ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ118
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ379
ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ73
ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ46
ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ82
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΣΕΡΡΩΝ46
ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ100
ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ55
ΣΕΡΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ127
ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ53
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ82
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ82
ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ163
ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ91
ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ64
ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ45
ΒΙΑΝΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ28
ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ46
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ442
ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ72
ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ46
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ311
ΦΑΙΣΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ64
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ73
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ73
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ73
ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ19
ΣΗΤΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ55
ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ28
ΑΜΑΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ37
ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ28
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ46
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ145
ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ28
ΓΑΥΔΟΥ ΧΑΝΙΩΝ19
ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ19
ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ28
ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ46
ΣΦΑΚΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ19
ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ280
ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥ37
ΑΝΑΦΗΣ ΘΗΡΑΣ11
ΘΗΡΑΣ ΘΗΡΑΣ37
ΙΗΤΩΝ ΘΗΡΑΣ11
ΣΙΚΙΝΟΥ ΘΗΡΑΣ11
ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ ΘΗΡΑΣ9
ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ11
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ19
ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ37
ΛΕΙΨΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ15
ΛΕΡΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ46
ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ24
ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ19
ΚΑΣΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ19
ΚΕΑΣ ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ19
ΚΥΘΝΟΥ ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ19
ΚΩ ΚΩ73
ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΩ19
ΚΙΜΩΛΟΥ ΜΗΛΟΥ9
ΜΗΛΟΥ ΜΗΛΟΥ19
ΣΕΡΙΦΟΥ ΜΗΛΟΥ19
ΣΙΦΝΟΥ ΜΗΛΟΥ19
ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ35
ΑΜΟΡΓΟΥ ΝΑΞΟΥ15
ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΑΞΟΥ55
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΠΑΡΟΥ15
ΠΑΡΟΥ ΠΑΡΟΥ37
ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ11
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ208
ΡΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ222
ΣΥΜΗΣ ΡΟΔΟΥ19
ΤΗΛΟΥ ΡΟΔΟΥ11
ΧΑΛΚΗΣ ΡΟΔΟΥ11
ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ91
ΤΗΝΟΥ ΤΗΝΟΥ19
ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ110
ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ28
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ37
ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ91
ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ28
ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ28
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ37
ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ37
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ281
ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ132
ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ55
ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ97
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ64
ΝΕΜΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ19
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ46
ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ64
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ37
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ19
ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ55
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ64
ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ91
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ19
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ181
ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ64
ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ37
ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ55
ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ73
ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ28
ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΟΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ19
ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ82
ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ78
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ28
ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ46
ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ28
ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ37
ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ55
ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ28
ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ61
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ28
ΣΚΥΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ28
ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ217
ΑΓΡΑΦΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ25
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ33
ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ28
ΔΟΜΟΚΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ28
ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ28
ΛΑΜΙΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ165
ΛΟΚΡΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ46
ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ37
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ288
ΣΤΥΛΙΔΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ37
ΔΕΛΦΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ64
ΔΩΡΙΔΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ33

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα