Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Bakelas Art Gallery - Η πρωτοποριακή gallery που άνοιξε στον Άλιμο

Bakelas Art Gallery - Η πρωτοποριακή gallery που άνοιξε στον Άλιμο

Την παρουσία της στην εικαστική σκηνή της πόλης μας έκανε πριν λίγες εβδομάδες μία νέα Art Gallery και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 50.

Είναι η Bakelas Art-Gallery που φιλοξενεί έργα του πρωτοποριακού και πολύ ταλαντούχου εικαστικού ζωγράφου Γιώργου Μπακέλα.

Ο Γιώργος Μπακέλας είναι γνωστός Αλιμιώτης καλλιτέχνης, με πολλές εκθέσεις στο βιογραφικό του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα έργα του σε εξπρεσιονιστικό ύφος, είναι μοντέρνοι πίνακες γεμάτα χρώμα και πολύτιμα υλικά, με κρύσταλλα, ψηφίδες και πέτρες τύπου Swarovski, γλυπτά, αγάλματα που σε ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο σύγχρονη τέχνη και φαντασία.

 

Ο Γιώργος Μπακέλας, εκτός από εικαστικός ζωγράφος είναι και κομμωτής και διατηρεί το κομμωτήριο Yorkell στον Άλιμο, στην Λεωφόρο Θεομήτορος 23.

Έχει ζήσει 15 χρόνια στο Los Angeles και σε ένα από τα βιντεοκλίπ της γνωστής τραγουδίστριας Martika Marero μάλιστα, ο Γιώργος γίνεται ένας από τους πρωταγωνιστές του “Martika's Kitchen”, ενώ ο σχεδιασμός που επιχειρεί για ένα από τα εξώφυλλα των CD της, συγκαταλέγεται παγκοσμίως, σε ένα από τα καλύτερα εκείνης της χρονιάς.

Στενή συνεργάτης του Γιώργου Μπακέλα, είναι η αδελφή του Κέλλυ, η οποία θα σας ξεναγήσει στην BAKELAS ART-GALLERY και θα σας βοηθήσει να δείτε πέρα από τη θεματολογία του κάθε έργου.

Εάν λοιπόν είστε λάτρης της τέχνης και του διαφορετικού, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την BAKELAS ART-GALLERY!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Ποσειδώνος 50 & Μεγίστης, Άλιμος

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 09:00- 20:00 ( Τρίτη, Πέμπτη Παρασκευή)

09:00-15:00 ( Δευτέρα, Σάββατο)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 21 0988 2076

Δυνατότητα prive ξενάγησης, κατόπιν ραντεβού