Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

29 και 30 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Street Food Festival στον Άλιμο

29 και 30 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Street Food Festival στον Άλιμο

Είναι όλα έτοιμα για το 1ο Street Food Festival που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Το σωματείο «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας» διοργανώνει το εν λόγω γαστρονομικό φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του cinema το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν και τα καταστήματα που θα συμμετέχουν. Αποκλειστικές πληροφορίες του Alimos Online αναφέρουν πως θα υπάρχουν δώδεκα περίπτερα, δύο από κάθε κατηγορία επαγγέλματος.

H Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου, Μαρίνα Ζεκάκου, μας δήλωσε για το Φεστιβάλ: Το σωματείο μας έχει σαν σημαία του την ενότητα και την αλληλεγγύη προς τον φίλο συνασθενη με πολλαπλή σκλήρυνση. Γι αυτό και ο σκοπός του από την αρχή είναι η αξιοπρεπή διαβίωση τους. Αυτό τον σκοπό έχει η διοργάνωση του street food festival στον χώρο του θερινού σινεμά Αλίμου. Την δημιουργία του δικού μας σπιτιού που θα είναι ανοιχτό σε ανθρώπους με πολλαπλή σκλήρυνση που θα χρειάζονται στήριξη. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αλίμου ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στο δυναμικό του Δήμου, που μας αγκάλιασαν και στήριξαν αυτό το όνειρο ζωής για εμάς από την ίδρυση του σωματείου μας μέχρι και σήμερα. Πραγματικά Δήμος με κοινωνικό πρόσωπο που δεν μένει στις λέξεις αλλά προχωρά και σε πράξεις.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο σωματείο για την οικοδόμηση του «Σπιτιού του Σκληρυντικού Ασθενή».

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 24:00.

 

Κείμενο: Τατιάνα Τζινιώλη