Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Street Food Festival στον Άλιμο: Οι ώρες και τα πρώτα μαγαζιά που ανακοινώθηκαν

Κανονικά θα διεξαχθεί το Street Food Festival στον Άλιμο - Οι ώρες και τα πρώτα μαγαζιά που ανακοινώθηκαν

Ήδη από το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθεί Street Food στον Άλιμο, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.

Στον χώρο του Cine Άλιμος θα πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ γεύσεων δρόμου στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ διοργανώνεται με τη βοήθεια του Δήμου Αλίμου από την «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας» και τα έσοδα θα αποτελέσουν τη βάση για τη χρηματοδότηση του «Σπιτιού του Σκληρυντικού Ασθενή». Προς το παρόν, η έδρα βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 25 στο Καλαμάκι.

Παρά την έντονη κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα από τη Δευτέρα, το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί και όπως μας δήλωσε η Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου: «Θα διεξαχθεί κανονικά το Φεστιβάλ. Λέμε να πάμε κόντρα στον άνεμο όπως άλλωστε έχουμε μάθει λόγο δυσκολιών της πάθησης μας σκλήρυνση κατά πλάκας. Έχουμε μάθει όταν κάτι είναι ακατόρθωτο οι ζορικοι και οι σκληροί επιμένουν».

Και τις δύο ημέρες το φεστιβάλ θα περιμένει τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες από τις 12:00 έως τις 24:00 για να δοκιμάσουν street και ethnic γεύσεις. Τα πρώτα μαγαζιά που έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους είναι το Iceroll, το Chocosouvli, οι λουκουμάδες «Ο Μελένιος», ο φούρνος «Μαργαρίτα», το Pyramides, το Penarrubia και το Royal Curry House.

Επιπλέον, η ηθοποιός και συγγραφέας Νατάσσα Λούπου θα κάνει face painting στους μικρούς μας φίλους ενώ θα υπάρχουν και μουσικά δρώμενα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.