Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

1ο Street Food Festival: Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του στο Cine Άλιμος

1ο Street Food Festival: Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του στο Cine Άλιμος

Μπορεί ο κυκλώνας «Ζορμπάς» να ανάγκασε τους διοργανωτές του Street Food Festival να το αναβάλλουν, όμως ήδη ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Στον χώρο του θερινού κινηματογράφου της πόλης μας, στην παραλία Αλίμου, θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Το φεστιβάλ διοργανώνεται με τη βοήθεια του Δήμου Αλίμου από την «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας» και τα έσοδα θα αποτελέσουν τη βάση για τη χρηματοδότηση του «Σπιτιού του Σκληρυντικού Ασθενή». Προς το παρόν, η έδρα βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 25 στο Καλαμάκι.

Και τις δύο ημέρες το φεστιβάλ θα περιμένει τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες από τις 12:00 έως τις 24:00 για να δοκιμάσουν street και ethnic γεύσεις. Τα πρώτα μαγαζιά που έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους είναι το Iceroll, το Chocosouvli, οι λουκουμάδες «Ο Μελένιος», ο φούρνος «Μαργαρίτα», το Pyramides, το Penarrubia και το Royal Curry House.

Επιπλέον, η ηθοποιός και συγγραφέας Νατάσσα Λούπου θα κάνει face painting στους μικρούς μας φίλους ενώ θα υπάρχουν και μουσικά δρώμενα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.