Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Φωτογραφίες του Alimos Online από τη σημερινή παρέλαση στη Λεωφόρο Καλαμακίου

Φωτογραφίες του Alimos Online από τη σημερινή παρέλαση στη Λεωφόρο Καλαμακίου

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η παρέλαση στη Λεωφόρο Καλαμακίου.

Λίγο πριν τις 12:00 και αφού έγινε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων στην Ποσειδώνος, οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες μαζεύτηκαν γύρω από τη Λεωφόρο Καλαμακίου για να απολαύσουν τη σημερινή παρέλαση και να φωτογραφίσουν τα μικρά τους.

Μήνυμα χαιρετισμου εκφώνησε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η μαθήτρια του ΕΠΑΛ Αλίμου, Φωτεινή Χουδαλάκη. Τελετάρχης ήταν ο Aντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Στέφανος Διαμαντής.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τους μαθητές του Συλλόγου Εκτελωνιστών, ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ, τα ΚΑΠΗ Αλίμου και τα τμήματα παραδοσιακών χορών του ΘΟΠΑΑ.

Μετά το τέλους τους, το Μουσικό Σχολείο Αλίμου παιάνιζε καθώς Σύλλογοι και Σωματεία  του Δήμου μας, μαθητές αθλητικών σχολών, τα προσκοπάκια μας και μαθητές απ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης παρέλασαν επί της Λ. Καλαμακίου.

Λίγο μετά τις 12:30, η παρέλαση ολοκληρώθηκε και γονείς, μαθητές και παρέες γέμισαν τα καφέ και τα εστιατόρια του Καλαμακίου. Αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης  συνεργεία καθαρισμού του Δήμου ανέλαβαν να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Φωτογραφίες από την παρέλαση:

 

 

Προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων στη Λ. Ποσειδώνος: