Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

La vie en rose: Ιδέες και προτάσεις δώρων από 5€

La vie en rose: Ιδέες και προτάσεις δώρων από 5€

Το «La vie en rose» έχει ιδιαίτερες προτάσεις δώρων ομορφιάς που ξεκινούν από 5€.

Λίγες ημέρες πριν μπει ο Δεκέμβριος, ο μήνας των Χριστουγέννων αλλά και των ονομαστικών εορτών, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα ώστε να δείτε όλες τις προτάσεις του.

Όλα τα προιόντα ομορφιάς είναι 100% φυτικά και 100% αποτελεσματικά και κατάλληλα για όλη την οικογένεια.Συνδυάζουν δραστικές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης 100% πιστοποιημένες, εκχυλίσματα από φυτά υψηλής βιολογικής αξίας και βιολογικά αιθέρια έλαια.

Οι κρέμες, περιέχουν δραστικά συστατικά και βότανα όπως αγριογιασεμί, τσάι του βουνού, δίκταμο, χαμομήλι, δεντρολίβανο, θυμάρι, λεβάντα, πορτοκάλι, καλέντουλα, αχιλλέα, πρόπολη, μελισσοκέρι, βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη και βασιλικό πολτό, τα εκχυλίσματα των οποίων αποτελούν πανάκια για πληθώρα δερματικών παθήσεων και όχι μόνο.

 Επίσης, περιέχουν κολλαγόνο, συνένζυμο Q10, υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους, εκχυλίσματα από καθαρό χαβιάρι, φυτικά βλαστοκύτταρα και σύμπλεγμα βιταμινών, τα οποία βοηθούν στην ανόρθωση των φυσικών περιγραμμάτων της επιδερμίδας, βελτιώνοντας σε βάθος την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Μερικά από τα προϊόντα είναι: ενυδατικές/αντιγηραντικές κρέμες, serum  μεσοθεραπείας, κρέμες lifting, σαπούνια από γάλα γαϊδούρας, σαμπουάν, αφρόλουτρα, body butter, αντηλιακά, τζέλ κυτταρίτιδας και πολλά άλλα.

La Vie en Rose «Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης»

 

La Vie en Rose: Παλαμηδίου 30, Άλιμος - Τηλ. 216 8008077

www.lavieenrose.com.gr

https://www.facebook.com/lavieenrosealimos/