Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Παραμυθούπολη Αλίμου: Καρουζέλ στην Πλατεία Καραϊσκάκη και άλλες εκπλήξεις

Παραμυθούπολη Αλίμου: Καρουζέλ στην Πλατεία Καραϊσκάκη και άλλες εκπλήξεις

Ο Δήμος Αλίμου ετοιμάζει να μετατρέψει για τέταρτη χρονιά τον Άλιμο σε μία μεγάλη Παραμυθούπολη.

Τα δρώμενα πολλά και ιδιαίτερα, όλα με ελεύθερη είσοδο, για μικρούς και μεγάλους. Στο χριστουγεννιάτικο χωριό της Πλατείας Καραϊσκάκη θα στηθεί ένα μεγάλο καρουζέλ, ο Ρούντολφ το τρενάκι θα συνεχίσει και φέτος τις βόλτες του, ενώ καθημερινά δρώμενα θα πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από τα μέσα του Δεκεμβρίου.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν και τμήματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, αλλά και τοπικοί σύλλογοι και φορείς. Εκπαιδευτικές παραστάσεις, συγγραφείς αλλά και διαδραστρικές επισκέψεις στην έκθεση εικαστικών που θα φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, είναι μερικές μόνο από τις δεκάδες εκπλήξεις που μας περιμένουν φέτος στην Παραμυθούπολη. Επιπλέον, στις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη συναυλία στο «Κάρολος Κουν».

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που όπως κάθε χρόνο θα προσελκύσει πολλούς Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες.

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόκειται για πρωτότυπα, ξεχωριστά δρώμενα που ταιριάζουν στο πνεύμα των γιορτών.

 

Τατιάνα Τζινιώλη