Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

 Natans: Τα φυσικά καλλυντικά βρήκαν το «σπίτι τους» στον Άλιμο – Ξεχωριστές προτάσεις δώρων

Natans: Τα φυσικά καλλυντικά βρήκαν το «σπίτι τους» στον Άλιμο – Ξεχωριστές προτάσεις δώρων

Το «Natans» άνοιξε τις πόρτες του φέτος και διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από φυσικά και βιολογικά προϊόντα.

Επειδή όμως ο Δεκέμβριος είναι μήνας γεμάτος ονομαστικές εορτές και φυσικά, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μπορείτε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα «κατευθείαν από τη φύση».

Υπάρχουν έτοιμα σετ δώρων -μπορείτε όμως να δημιουργήσετε και το δικό σας- με αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, προϊόντα ολοκληρωμένης περιποίησης σώματος (αφρόλουτρα, peelings, body butters, body milks, body mists) αλλά και προσώπου (κρέμες, serums, scrubs, μάσκες κλπ).

Επιπλέον, θα βρείτε σίγουρα το επόμενο αγαπημένο σας προϊόν, ή μάλλον…τα επόμενα αγαπημένα σας. Στο κατάστημα θα βρείτε επιλεγμένα φυσικά προϊόντα για μία ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος, αλλά και μαλλιών από γνωστές, κυρίως ελληνικές εταιρείες του χώρου.

Όπως μας ανέφερε η ιδιοκτήτρια,  Ευγενία Γεωργακοπούλου, «τα φυσικά καλλυντικά  προστατεύουν το δέρμα μας αλλά και το περιβάλλον»:

Προστασία του δέρματος: Με τα φυσικά καλλυντικά παρατηρούνται μικρότερα ποσοστά αλλεργιών. Απορροφώνται καλύτερα από το δέρμα μας, γιατί συνήθως έχουν λεπτή υφή, προσδίδουν υγεία στην επιδερμίδα μας, γιατί τα περισσότερα από τα συνήθη βότανα που χρησιμοποιούνται έχουν αντιφλεγμονώδη, αναπλαστική και αντιοξειδωτική δράση. Άρα με την πάροδο του χρόνου προσφέρουν ένα υγιές, λαμπερό, ελαστικό & ενυδατωμένο δέρμα.

Και να θυμάστε ότι ένα δέρμα διατηρεί την ελαστικότητα & νεανικότητα του όταν φροντίζουμε σε καθημερινή βάση να το καθαρίζουμε από ρύπους & μακιγιάζ και να το ενυδατώνουμε σωστά. Η σωστή ενυδάτωση του δέρματος είναι αυτή που συμβάλλει στη διατήρηση της σφριγηλότητας & ελαστικότητας του.

Προστασία του περιβάλλοντος: Για την παραγωγή των φυτικών καλλυντικών χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες από φυτά & βότανα και λιγότερα χημικά συστατικά. Επίσης γίνεται προσπάθεια τα φυτικά συστατικά να προέρχονται από καλλιέργειες στις οποίες δεν χρησιμοποιούνται τοξικά λιπάσματα & φυτοφάρμακα. Έτσι προστατεύουμε τόσο το έδαφος όσο και το περιβάλλον από επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Αυτές τις γιορτές κάντε ένα …φυσικό και ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα από το «Natans».

 

Νatans: Λ. Ιωνιας 75, Αλιμος - 210 9924449

www.natans.gr