Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

O τραγουδιστής Hλίας Βρεττός βρέθηκε στην Παιδόπολη Αλίμου «Άγιος Ανδρέας» και μοίρασε παιχνίδια

O τραγουδιστής Hλίας Βρεττός επισκέφθηκε την Παιδόπολη Αλίμου «Άγιος Ανδρέας» και μοίρασε παιχνίδια

Ένα χαρούμενο απόγευμα πέρασαν τα 32 παιδάκια της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας» την Παρασκευή, όταν τα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών κος Γιάννης Παπαδόπουλος και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Ο Πρόεδρος μοίρασε σε όλα τα παιδάκια δώρα και ο Ηλίας Βρεττός τραγούδησε και υπέγραψε αυτόγραφα. Τα παιδάκια ήξεραν όλα τα τραγούδια και τραγούδησαν μαζί με τον τραγουδιστή, ενώ  έφαγαν, ήπιαν, γέλασαν με την ψυχή τους και έπαιξαν γεμάτα χαρά με τα καινούργια τους παιχνίδια. 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αλίμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και το «φλουρί» έπεσε στον Ηλία Βρεττό, ο οποίος συγκινημένος είπε ότι ήταν το πιο ωραίο φλουρί που είχε ποτέ κερδίσει.

Στην  μικρή γιορτή παρευρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου, Δώρα Σύρμα, Λουκία Μελισσαράτου, Στέφανος Διαμαντής και Αρτέμης Καραμολέγκος, ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Χρυσόστομος (Τόμης) Αγγελόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Παππά, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (στο οποίο υπάγεται η Παιδόπολη Αλίμου) κα Σοφία Κωνσταντέλλια, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Παιδόπολης Μαρία Μουτσάτσου και φυσικά η Διευθύντρια της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας» Μαρία Αποστολοπούλου, μαζί με όλο το προσωπικό.