Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι χειμερινοί κολυμβητές της παραλίας μας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι χειμερινοί κολυμβητές της παραλίας μας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του σωματείου χειμερινών κολυμβητών « Ο Άλιμος», την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Ο καιρός ήταν υπέροχος, αν και δεν θα λέγαμε ότι αυτό επηρεάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους.  Άνθρωποι κάθε ηλικίας, που λατρεύουν να κολυμπούν, να παίζουν ρακέτες και όλα αυτά,  αψηφώντας τον χειμώνα και γενικά το κρύο.

Μιλήσαμε με τον από 10έτη Πρόεδρο του συλλόγου, κο Σταμάτη Γουδέλη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο σύλλογος αυτός αριθμεί 220 φανατικά μέλη.  Τον ρωτήσαμε αν συνέχισε τα μπάνια και την περασμένη εβδομάδα με τον χιονιά και μας απάντησε ότι δεν έχει χάσει ούτε μία μέρα μπάνιου!

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Αλίμου και φυσικά οι περισσότεροι έπεσαν μετά στην θάλασσα για να … δροσιστούν. Πάντως, το σλόγκαν που ακούσαμε να λένε μεταξύ τους χαριτολογώντας ήταν « Είμαι έξω από  τα νερά μου!».

Παρόντες εκτός από τον Δήμαρχο Αλίμου και τα μέλη του σωματίου ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου, Λουκία Μελισσσαράτου, Στέφανος Διαμαντής και Αρτέμης Καραμολέγκος, η Πρόεδρος της Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος, Κωνσταντίνα Θεοδώρα Γκόνη, το μέλος των Σχολικών Επιτροπών Α΄βάθμιας, Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών Σταθμών Ντόρα Δανοχρήστου, το μέλος του Δ.Σ. του ΘΟΠΑΑ Κωνσταντίνος Φαλιέρος, το μέλος της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Στράτος Αστεριάδης και πολλοί λουόμενοι.

Τελικά είχαν δίκιο οι Locomondo!  «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα».

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες:  Ελισάβετ Μιτσού