Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Άλιμος Εδώ Ζούμε: Όσα έγιναν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Άλιμος Εδώ Ζούμε: Όσα έγιναν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Παράταξη «Άλιμος: Εδώ Ζούμε» την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. 

Η εκδήλωση έγινε στο Β΄ΚΑΠΗ στο Άνω Καλαμάκι και την πίτα έκοψε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου, Θάνος Ορφανός.   

Στην ομιλία του ο Θάνος Ορφανός, μεταξύ άλλων είπε: «Πολλοί με ρωτάνε αν έχω κουραστεί να ασχολούμαι με τα κοινά και τους απαντώ, Όχι! Δεν έχω κουραστεί. Παλεύω για έναν καλύτερο Άλιμο, γιατί τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια νοιώθω ότι παρακολουθώ να γκρεμίζονται πολλά από αυτά που φτιάξαμε. Έχω χρέος να σταματήσω τον κατήφορο ώστε να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στην πόλη μας.  Έχω υποχρέωση να μπω μπροστά, εγώ, με καταξιωμένους και έμπειρους συνεργάτες και μαζί με πολλά νέα στελέχη. Πολλά είναι αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια :  ανώφελες φιέστες, έλλειψη ενημέρωσης στα Δημοτικά Συμβούλια, γίναμε νοικάρηδες στην ιδιοκτησία μας το Κολυμβητήριο, το Πρόγραμμα Βοήθειας στο σπίτι έχει σταματήσει, τα Δημοτικά ιατρεία υπολειτουργούν, το Ελληνικό, η Μαρίνα Αλίμου, η υποχώρηση εδάφους στην παραλία και πολλά άλλα.

Οι εκλογές του Μαΐου σηματοδοτούν μία νέα περίοδο για τον Άλιμο. Θα είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με αίσθημα ευθύνης για την πόλη μας, με πίστη στις αρχές, στο έργο και στην ιστορία της παράταξής μας. Με όρεξη για δουλειά και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, με εμπειρία και ανανέωση. Ενώνουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Αλίμου. Έχουμε γράψει την δική μας ιστορία στον Άλιμο και αυτή η ιστορία είναι η εγγύηση για την αξιοπιστία μας. Θα νικήσουμε!

Είναι μια ιστορική η σημερινή ημέρα για τον Άλιμο και την παράταξή μας.

Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους. Προκοπή και στην παράταξή μας. Δύναμη για να αγωνίζεται και να πετυχαίνει τους στόχους της. Αυτές είναι οι ευχές για να κόψουμε την πίτα μας!»

Πολλοί ήταν οι Αλιμιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή. Μεταξύ αυτών ήταν και : ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Βασίλης Ξένος, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Μαρία Νερούτσου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Παπανικολάου, Ταξιάρχης Δήμου και Γεώργιος Παναγουλόπουλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. των Φίλων της Παιδόπολης Αλίμου, Μαρία Μουτσάτσου, από την Δημοτική Παράταξη «Άνω-Κάτω Καλαμάκι», η Ελένη Μπελιά και ο Κώστας Χαρήτος, η Πρόεδρος των Κρητών Αλίμου, Κλέα Μανωλαράκη, πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων, ομίλων, όπως επίσης και πολλοί υποψήφιοι για τις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

 Ρεπορτάζ: Ελισάβετ Μιτσού