Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο The E.G. Body Project θα λατρέψεις τη γυμναστική

Στο The E.G. Body Project θα λατρέψεις τη γυμναστική

Το The E.G Body Project είναι ο χώρος εκγύμνασης που θα σε κάνει να ακολουθήσεις το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Για το 2019 πες «αντίο» σε τραυματισμούς, χρόνιους πόνους από την καθιστική ζωή και καλωσόρισε ένα πιο γραμμωμένο και δυνατό σώμα.

Η personal trainer Ελένη Γεροντή θα σου ‘βγάλει’ εξατομικευμένο πρόγραμμα, το οποίο κάθε φορά θα εναλλάσσεται, και θα είναι πάντα προσαρμοσμένο στο σώμα και τις ανάγκες σου.

Μπορείς να επιλέξεις πόσες φορές την εβδομάδα θα πηγαίνεις, καθώς η άσκηση γίνεται σε μικρά γκρουπάκια που δεν ξεπερνούν τα πέντε άτομα και υπάρχει η δυνατότητα για ατομικό session αν το επιθυμείς. Τα τμήματα ξεκινούν από νωρίς το πρωί -με ένα διάλειμμα τις μεσημεριανές ώρες- έως και το βράδυ στις 21:30.

Δυνάμωσε το σώμα σου και αυτή τη χρονιά ακολούθησε το New year’s resolution, πως θα γυμνάζεσαι εντατικά. Εκτός από ένα πιο δυνατό σώμα, θα αποχαιρετήσεις τυχόν προβλήματα λόγω του τρόπου ζωής, θα σφίξεις και ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής θα δεις μεγάλες διαφορές στο σώμα σου.

Η Ελένη Γεροντή συνεργάζεται και με διατροφολόγο σε περίπτωση που θες να συμπληρώσεις την προσπάθεια για ένα πιο υγιές σώμα.

 

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout
Transformation

Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο- Ισόγειο), Άλιμος -Τηλ: 697 322 9136