Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τα νέα τμήματα του διαγωνστικού κέντρου «Α – ΠΡΟΛΗΨΙΣ»

Τα νέα τμήματα του διαγνωστικού κέντρου «Α – ΠΡΟΛΗΨΙΣ»

Το διαγνωστικό κέντρο Α - ΠΡΟΛΗΨΙΣ πλέον στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έχει γίνει βασικό κομμάτι στην ζωή των πολιτών του Αλίμου, του Αγ.Δημητρίου και όχι μόνο, σε ότι αφορά την πρόληψη και τις διαγνωστικές υπηρεσίες υγείας.

Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού, η ανθρωποκεντρική αντίληψη και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός  εγγυώνται υψηλού επιπέδου Ιατρικές υπηρεσίες .Όλα αυτά σε ένα πολύ ευχάριστο και όμορφο περιβάλλον.

Στόχος του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ είναι η  καλύτερη  δυνατή εξυπηρέτηση στα θέματα υγείας. Πάντα με αίσθηση ευθύνης, το Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ φροντίζει στην απρόσκοπτη πρόσβασή, στις υπηρεσίες πρόληψης με όπλο την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αμεσότητα.

Θέλοντας το Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ να καλύψει το μεγαλύτερο εύρος των διαγνωστικών υπηρεσιών που αφορούν την πρόληψη και την διάγνωση, εκτός του μικροβιολογικό τμήματος , το καρδιολογικό διαγνωστικό τμήμα (ΗΚΓ,τεστ Κοπώσεως ,Holter,υπέρηχοι καρδιάς) και  το τμήμα υπερήχων-triplex, πολύ σύντομα  πρόκειται να λειτουργήσει και πλήρη Ακτινολογικό τμήμα. Σε νέο χώρο που διαμορφώνεται  ακριβώς απέναντι από το υπάρχον διαγνωστικό κέντρο (Θεομήτορος 40,Αγ Δημήτριος).

Σε λίγες μέρες πρόκειται να λειτουργήσουν  τα εξής νέα τμήματα:

- Τμήμα Ψηφιακής Μαστογραφίας-Τομοσύνθεσης

- Τμήμα Οστικής Πυκνότητας

- Ακτινολογικό τμήμα

-  Τμήμα Ψηφιακής Πανοραμικής-Κεφαλομετρικής/ 3D απεικόνηση

Όλα αυτά με κίνητρο το βασικό όραμα του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ που είναι η προσφορά ευρύτερων διαγνωστικών υπηρεσιών υγείας , πάντα προσανατολισμένες στην ποιότητα, στην αξιοπιστία αλλά και στην ανθρώπινη επαφή.

 

Το Διαγνωστικό κέντρο Α-Πρόληψις λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο κα τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού είναι 210-9850.000

Βρίσκεται: Λ. Θεομήτορος 31, Άλιμος