Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης «Επιλογή» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης «Επιλογή» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου

Πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια της νέας έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Επιλογή: Αγάπη για την τέχνη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου.

Τα έργα που εκτίθενται είναι αποκλειστικά από την συλλογή του Δήμου μας και σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνιά της.

Την έκθεση προλόγισε η Αποστολία Σκλάβου, η οποία έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη. Εκείνος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα που έχει η τέχνη στην καθημερινότητά μας και δήλωσε πως υπάρχουν ήδη προγραμματισμένες ξεναγήσεις με τον κο Μάνο Στεφανίδη που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. «Η χαρά μου είναι μεγάλη όταν γονείς μου λένε πόσο ενθουσιασμένα γύρισαν τα παιδιά τους μετά από ξεναγήσεις που πραγματοποιούμε στο Πολιτιστικό Κέντρο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Στη συνέχεια αναφέρθηκε πως ο Δήμος είναι πολύ κοντά στη δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης, η οποία θα στεγάζεται στη Μαρίνα Αλίμου.

Τέλος, μαζί με την Αποστολία Σκλάβου, έκαναν μία μίνι -ξενάγηση δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει καλύτερα τα έργα νεοελληνικής ζωγραφικής. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 31 Μαρτίου.

Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου: Λ. Ιωνίας 96, Άλιμος

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00

Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 17:00

 

Φωτορεπορτάζ: Τατιάνα Τζινιώλη