Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Re Mallia: Ένας χώρος μόνο για άνδρες

Remalia: Ένας χώρος μόνο για άνδρες

Είσαι έτοιμος να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία περιποίησης;

Η ανάγκη του σύγχρονου άντρα να βρει τον δικό του χώρο, οδήγησε την Ελισάβετ Μακρή, στο νέο επιχειρηματικό της βήμα.

Το νέο μπαρμπέρικο της πόλης μας, τα  “Remalia”  βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 40, απέναντι από το 1ο και 4ο Λύκειο Αλίμου και  ξεχωρίζει γιατί προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σε ένα περιβάλλον με ιδιαίτερη αισθητική και σύγχρονες ανέσεις. 

Είναι ένα σύγχρονο μπαρμπέρικο, αλλά συγχρόνως «παλαιάς κοπής», ένας χώρος καθαρά ανδρικός, όπου επικρατεί η vintage διακόσμηση, η χαμηλή μουσική, οι παλαιού τύπου καρέκλες κουρείου, εκεί όπου βρίσκουν καταφύγιο οι άνδρες όλων των ηλικιών. Εκεί, θα πας όχι μόνο για την περιποίηση – μαλλιών, γενειάδας, άκρων, προσώπου – αλλά και για την χαλάρωση.

Στα Remalia θα ζήσετε την εμπειρία του English grooming, θα περιποιηθούν το μούσι σας για το απαραίτητο trimming, θα απολαύσετε κλασικό ξύρισμα με παραδοσιακό τρόπο (με πετσέτες), με κορυφαία προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας για το δέρμα, ξύρισμα με φαλτσέτα, περιποίηση με ειδικά λάδια και κολόνιες, θεραπείες προσώπου, μασάζ και περιποίηση άκρων, μάσκες λάμψης, αναζωογόνησης και αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων αλλά και να προμηθευτείτε όλα εκείνα τα καλύτερα ψαγμένα προϊόντα που θα ολοκληρώσουν την περιποίηση σας.

Οι τρεις έμπειροι μπαρμπέρηδες παίζουν τη φαλτσέτα στα δάχτυλα! Αφεθείτε στα χέρια τους.

 

Remalia: Υψηλάντου 40, Άλιμος – 210 9836755