Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Eπίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στον Άλιμο

Eπίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στον Άλιμο

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στον Άλιμο – και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Αλίμου – πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Τον Γιώργο Πατούλη συνόδευε ο Χάρης Πασβαντίδης, πρώην Αντινομάρχης Αθηνών και νυν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική».  Στο Δημαρχείο Αλίμου τους  υποδέχτηκαν: ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, οι Αντιδήμαρχοι : Αναστασία Σιμητροπούλου, Δώρα Σύρμα, Λουκία Μελισσαράτου, Στέφανος Διαμαντής και Αρτέμης Καραμαλέγκος, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου, ο Γ.Γ. του Δήμου Ευάγγελος Κακκαβής, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτηρία Μασούρη και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

Η συζήτηση – που έγινε σε φιλικό κλίμα – περιελάμβανε θέματα  που απασχολούν την πόλη μας. Ο Δήμαρχος προσέφερε στον Γιώργο Πατούλη το λεύκωμα «Άλιμος» και το βιβλίο της Κωνσταντίνας Καζά «Αρχαιολογικοί Περίπατοι στον Άλιμο », όπως επίσης και το έμβλημα της πόλης μας, με την μορφή του Θουκυδίδη.

Μετά τη συνάντηση, οι δύο άνδρες έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 Ανδρέας Κονδύλης:  Υποδεχόμαστε με πολλή χαρά, τον κύριο Πατούλη – πρόεδρο της ΚΕΔΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη – στον Δήμο μας, στο Δημαρχείο μας. Κουβεντιάσαμε εκτεταμένα διάφορα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα κάνουμε και μία περιοδεία σε διάφορα σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της πόλης μας. Είναι σημαντικό, αυτό που είπαμε, ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός να έχουνε στενή συνεργασία, ο ένας να δίνει λύσεις τα προβλήματα του άλλου και θα έλεγα και περισσότερο ο δεύτερος βαθμός να δίνει λύση στα προβλήματα του πρώτου βαθμού. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμάει με την παρουσία του εδώ και νομίζω ότι θα έχουμε μία συστηματική, παραγωγική και ωφέλιμη γιατί τον τόπο μας συνεργασία.

Γιώργος Πατούλης:  Ευχαριστώ καταρχάς τον Ανδρέα Κονδύλη, τον Δήμαρχο Αλίμου, ο οποίος μας υποδέχτηκε πολύ θερμά και μας έδωσε να αντιληφθούμε, ακόμα περισσότερο και τα ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν ακόμα στο Δήμο, αλλά και τις μεγάλες προοπτικές που έχει ο Δήμος Αλίμου. Είναι σίγουρο ότι ο πρώτος και δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης – μέσα από τη γνώση την οποίαν έχουμε – θα δώσουν τις προοπτικές του αύριο. Και είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο τόπος, εντάσσεται μέσα στον τουριστικό προορισμό, ενός μεγάλου σημαντικού παράλιου μετώπου, που θα δημιουργήσει το μέτωπο της ευεξίας, του αύριο, του πλούτου και της καλύτερης δυνατότητας ποιότητας ζωής των πολιτών. Και είμαι σίγουρος ότι ο Δήμαρχος έχει κάνει μαζί με τους συνεργάτες του ένα σημαντικό έργο, έχει κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια, η οποία είναι εκτιμητέα.

Η  επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη, ολοκληρώθηκε με  ξενάγηση στο Αρχαίο Θέατρο Ευωνύμου,  στη Μαρίνα Αλίμου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και στην Αγορά της Θουκυδίδου, ώστε να γνωρίσει από κοντά της ομορφιές και τον πλούτο της πόλης μας.

 

Ελισάβετ Μιτσού