Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Άλιμος: Έτοιμο το γήπεδο της οδού Γερουλάνου

Άλιμος: Έτοιμο το γήπεδο της οδού Γερουλάνου

Με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Καπάταης, Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών , ανακοίνωσε πως παραδίδεται στους δημότες Αλίμου το γήπεδο της οδού Γερουλάνου.

Το έργο ήταν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και σύντομα θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνιά του.

Με την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στους Τράχωνες αλλά και την ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου, ένας ακόμη αθλητικός χώρος παραδίδεται στους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Καπάταη:

Νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για όλους στον δήμο Αλίμου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής

Ακόμη ένα έργο αθλητικών εγκαταστάσεων παραδίδεται προς χρήση στους πολίτες έπειτα από τη συνεργασία Δήμου Αλίμου και της Περιφέρειας Αττικής.

Μετά την ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου στους Τράχωνες, αλλά και την παράδοση του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου, ένας ακόμα αθλητικός χώρος στον Άλιμο, το γήπεδο της οδού Γερουλάνου, παραδίδεται στους δημότες της πόλης.

Συγκεκριμένα, ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες και τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια.
Πλέον το γήπεδο διαθέτει νέο χλοοτάπητα και μαζί με τα συνοδά έργα παρέχει σύγχρονες συνθήκες άθλησης και ασφάλειας για τους δημότες της πόλης.

Σημειώνεται ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και εκτελέστηκε από το Δήμο Αλίμου.

Έχουμε εστιάσει στρατηγικά στη δημιουργία και την ανανέωση σύγχρονων και φιλικών προς τους πολίτες αθλητικών χώρων. Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους αθλητικούς χώρους που έχουμε δημιουργήσει όχι μόνο στον Άλιμο αλλά και στους υπόλοιπους δήμους και το επόμενο διάστημα θα κορυφωθούν οι σχετικές πρωτοβουλίες και με την έναρξη των εργασιών στο ιστορικό κλειστό της Νέας Σμύρνης.