Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μία δωρεάν εκδρομή στα Βίλια για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Μία δωρεάν εκδρομή στα Βίλια για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Αλίμου «Η ζωή είναι ωραία», πάμε μία εκδρομή στα Βίλια την Κυριακή 21 Απριλίου.

Ένα πανέμορφο, γραφικό χωριό πάνω στην καταπράσινη πλαγιά του μυθικού Κιθαιρώνα με θέα τα έλατα και τους ήχους της φύσης. Μόλις 54 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, τα Βίλια, γενέτειρα της Έλλης Λαμπέτη, αποτελούν ιδανικό τόπο χαλάρωσης από την πίεση των ρυθμών της πόλης. Το χωριό στολίζουν παλιά αρχοντικά με όμορφους και περιποιημένους κήπους και χρωματιστά πορτοπαράθυρα, στενά πλακόστρωτα δρομάκια και ένας κεντρικός δρόμος, ο οποίος έχει πάντα ζωή.Τη μικρή κωμόπολη, στολίζει επίσης ο ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που χρονολογείται από το 1637 και δεσπόζει στην πλατεία των Βιλίων.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10:00 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Επιστροφή: Aναχώρηση από τα Βίλια περίπου στις 16:00.  

Συμμετοχή: ΔΩΡΕΑΝ

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.