Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το «Coffee Brands» στο Άνω Καλαμάκι λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και φέρνει τον καφέ στην πόρτα σου καθημερινά

Το «Coffee Brands» στο Άνω Καλαμάκι λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και φέρνει τον καφέ στην πόρτα σου καθημερινά

Το «Coffee Brands» που βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 29, άνοιξε πρόσφατα υπό νέα διεύθυνση.

Το γνωστό brand, μας υπόσχεται υπέροχο και γευστικό καφέ, φυσικούς φρέσκους χυμούς αλλά και λαχταριστά σνακς. Το delivery λειτουργεί από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 07:30 έως και τις 20:00 και έτσι, μπορούμε να έχουμε τον αρωματικό του καφέ στην πόρτα μας καθημερινά.

Η ποικιλία Megisto Espresso εγγυάται μοναδικό άρωμα και εξαιρετική γεύση, ενώ για τους φανατικούς οπαδούς του καφέ υπάρχουν και τα μεγέθη «Grande» σε Freddo Espresso αλλά και Cappuccino με 4πλη δόση espresso, σε Ice και Hot Latte.

Αν πάλι δεν είσαι ιδιαίτερα λάτρης του, θα βρεις δροσιστικά ροφήματα και ζεστό τσάι, αλλά σίγουρα το hit του Coffee Brands είναι το Juice Spot του. Φρέσκοι και φυσικοί χυμοί για ενέργεια αλλά και detox σε διάφορες γεύσεις και δύο μεγέθη, 330ml και 500ml.

Μπάρες δημητριακών με φρούτα ή ρύζι, cookies, κρουασάν, σαλάτα, club sandwich, αραβική πίτα και μπαγκέτες, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές για το πρωινό ή το μεσημεριανό σου. Από τη λίστα όμως, δεν λείπουν και τα σφολιατοειδή όπως τυρόπιτα, μπουγάτσα, κοτόπιτα, τυροκούλουρο με φέτα, κουλούρι Θεσσαλονίκης και πολλά ακόμη.

 

Coffee Brands: Δωδεκανήσου 29, Άλιμος

Τηλέφωνο delivery: 210 9934000

Ωράριο delivery: Δευτέρα έως Κυριακή, 07:30  -20:00