Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τσουρέκια, πασχαλινά αυγά και οι νηστίσιμες λιχουδιές του «Άκουρου»

Τσουρέκια, πασχαλινά αυγά και οι νηστίσιμες λιχουδιές του «Άκουρου»

Ο φούρνος «Άκουρος» δε χρειάζεται συστάσεις στους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες.

Είναι γνωστός για την κορυφαία ποιότητα προϊόντων του, τις οικονομικές τιμές και τις διαφορετικές γεύσεις του, και η περίοδος του Πάσχα, δεν αποτελεί εξαίρεση. Στον φούρνο θα βρείτε νηστίσιμα μηλοπιτάκια, καλτσουνάκια, σταφιδοκέικ και σιροπιαστά.

Επιπλέον, από σφολιάτες υπάρχουν, μεταξύ άλλων, νηστίσιμη σπανακόπιτα, πρασόπιτα, πατατοπιτάκια, μπουρέκι λαχανικών με ντομάτα ή ελιά, σπανακοπιτάκια και πίτσα λαχανικών.

Για τον πρωινό ή απογευματινό καφέ μας, προτείνει: λουκουμάδες, κουλούρια λαδιού, μουστοκούλουρα του ατμού αλλά και τύπου μπισκότο, μπισκότα βρώμης, πορτοκαλιού, κανέλας και κριτσίνια με καρότο/σπανάκι/ καλαμπόκι/ κρεμμύδι/ γλυκάνισο/. Παστέλια, φλωρεντίντες, μπάρες δημητριακών είναι επίσης ένα γευστικό συνοδευτικό του καφέ μας.

Για το Μ. Σάββατο αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, θα βρείτε πασχαλοκούλουρο και κόκκινα, βρασμένα αυγά για να τσουγκρίσετε. Όσο για το τσουρέκι του; Είναι διαθέσιμο με γέμιση σοκολάτας, Πολίτικο και απλό.

Όσοι νονοί και νονές δεν έχουν πάρει σοκολατένιο αυγό, ο «Άκουρος» προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων με πασχαλινό θέμα και σοκολάτα υγείας ή γάλακτος.

 

Άκουρος: Κοτοπούλη 7, Άλιμος – 210 9844604