Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το φετινό Summer Camp του Δήμου Αλίμου «ξεπέρασε τον εαυτό του»

Το φετινό Summer Camp του Δήμου Αλίμου «ξεπέρασε τον εαυτό του»

Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά το summer camp.

Τα παιδιά θα περάσουν ένα άκρως δημιουργικό καλοκαίρι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, book camp αλλά και αθλοπαιδιές.

Το camp ξεκινά 17 Ιουνίου και θα διεξαχθεί για πέντε πενθήμερες περιόδους, έως και τις 19 Ιουλίου, με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συμμετοχών.

Καλλιτεχνικό Camp: Απευθύνεται σε παιδιά 4-8 ετών και μέσα από κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια, χορό, μουσική, τα παιδιά θα γνωρίσουν τις τέχνες στους χώρους των νηπιαγωγείων στο Άνω και Κάτω Καλαμάκι.

Αθλοπαιδιές: Απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών και θα διεξαχθεί στους χώρους των δημοτικών σχολείων του Δήμου. Στον κλιματιζόμενο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου αλλά και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, τα παιδιά θα ασκηθούν και θα λειτουργούν με ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα.

Book Camp: Απευθύνεται σε παιδιά 7-10 ετών και θα διεξαχθεί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Οι μικροί αναγνώστες θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των βιβλίων, θα συναντήσουν συγγραφείς, εικονογράφους και μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες θα μάθουν περισσότερα για τις ιστορίες που ξεδιπλώνονται σε σελίδες των βιβλίων.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 20:00. Θα γίνονται στο κτίριο του ΘΟΠΑΑ που βρίσκεται Λ. Ιωνίας 24 αλλά και στο τηλέφωνο 210 9942500.