Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Πρώτη ημέρα για το 2ο Street Food Festival στην παραλία Αλίμου

Πρώτη ημέρα για το 2ο Street Food Festival στην παραλία Αλίμου

Στήθηκαν από το πρωί οι πρώτοι πάγκοι για τη 2η διοργάνωση του Street Food Feslival στον χώρο του Cine Άλιμος.

Το festival διοργανώνεται από την «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας N. Aττικής» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και τα έσοδα θα αποτελέσουν τη  βάση για τη χρηματοδότηση του «Σπιτιού του Σκληρυντικού Ασθενή».

Σήμερα και αύριο, το φεστιβάλ θα περιμένει τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες από το μεσημέρι έως τις 24:00 για να δοκιμάσουν street και ethnic γεύσεις.

Την Κυριακή, μετά τις 15:00, στον χώρο θα βρεθούν οι Greek Cowboys & Country Girls για ένα ξεφάντωμα γεμάτο country μουσική και χορό. Την ίδια μέρα, στις 19:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Στέφανος Κάκκος. Για τη λήξη του φεστιβάλ, στις 21:00, οι Walkman the Band πλημμυρίζουν το χώρο με μουσική και τραγούδια.

Μεταξύ άλλων, στο Street Food Festival συμμετέχει και το Αλιμιώτικο περουβιανό εστιατόριο «Sazon Latino» που βρίσκεται στη οδό Δωδεκανήσου 17.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Μαρίνα Ζεκάκου Πιλαρινού δήλωσε στο Alimos Online: «Ξεκινάμε σήμερα – και θα διαρκέσει μέχρι αύριο – το 2ο  Street Food Festival  στον όμορφο Άλιμο, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης  όλους τους ανθρώπους του Δήμου Αλίμου, οι οποίοι μας βοήθησαν πάρα πολύ. Το Φεστιβάλ γίνεται για καλό σκοπό και είναι η αρχή της χρηματοδότησης για το «Σπίτι του Σκληρυντικού Ασθενή», για να μην είναι κανένας μόνος. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μόνοι και σκοπός μας είναι να μην καταλήξουν σε κάποιο ίδρυμα, αβοήθητοι. Αυτό το σπίτι δεν θα εξυπηρετεί μόνο ασθενείς που ζουν στην Αθήνα. Υπάρχουν ασθενείς που ζουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, που οι γιατροί τους είναι στην Αθήνα και αναγκάζονται να έρχονται εδώ για να τους επισκεφθούν. Στο «Σπίτι» θα έχουμε ξενώνα στον οποίο θα μπορούμε να τους φιλοξενούμε, ώστε να γλυτώνουν τα έξοδα του ξενοδοχείου. Θα είναι ένας χώρος, που εκτός από την περίθαλψη που θα προσφέρουμε, θα μπορούμε να κάνουμε τις γιορτές μας, να έχουν όλοι παρέα, να περνάει η ώρα τους, να παίζουμε κάποια επιτραπέζια παιχνίδια, κάποιο τάβλι, κλπ.»